Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód. Mezi screenshoty můžete scrollovat do stran. Jestliže se vám náhled nezobrazuje správně, stačí stránku aktualizovat.

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

After Focus profesionálně přidává zaostření a hloubku vašim fotografiím. Nepotřebujete proto už žádné drahé objektivy na své fotoaparáty. Aplikace sama snadno definuje zaostřovací pole a poté si můžete výtvor doladit. Díky takové úpravě dostanou vaše fotky velikou jiskru.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“299Kč“]

Video GIF Creator – GIF Maker

Kompletní řešení pro převod videa a obrázků na animované GIFy, to je Video GIF Creator. Je navržen tak, aby uspokojil potřeby jak běžných uživatelů, tak profesionálních webových designérů. Nabízí impozantní sadu možností úprav.

[appbox appstore id1208534775 oldprice=“149Kč“]

Money Pro: Personal Finance

Spravujte své peníze jako profík! Money Pro je skvělý pomocník. Funguje skvěle jak pro domácí rozpočty, tak pro obchodní účely. Díky snadné synchronizaci můžete své finance spravovat jak v práci na vašem iPhonu, tak z pohodlí domova na iPadu. Označte si ve velkém kalendáři dny, kdy budou strhávány vaše měsíční poplatky. To vše a mnoho dalšího pomocí této skvělé aplikace!

[appbox appstore id972572731 oldprice=“749Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Kerbal Space Program

Out of Reach

[appbox steam simple 327090 oldprice=45,99€]

Worms Clan Wars

[appbox steam simple 233840 oldprice=22,99€]

Sakura Spirit

[appbox steam simple 313740 oldprice=9,99€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.