Zavřít reklamu

Pokud jste milovníky kvalitních filmů, na iTunes se musíte cítit jako doma. Výběr snímků je zde totiž skutečně široký a když už se pro vypůjčení či koupi některého z nich rozhodnete, máte jistotu, že si jej budete moci vychutnat v prvotřídní kvalitě – ostatně, jak se na kvalitní film sluší a patří. Může se ale stát, že již máte většinu svých tipů okoukanou a rádi byste si užili něco nového, avšak kvalitního. Přesně pro ty z vás jsme si ve spolupráci s distribuční společností Bontonfilm připravili seznam TOP 10 nejúspěšnějších filmů na iTunes z její distribuce za rok 2018.

Escobar

Javier Bardem a Penelope Cruz vám způsobí závislost na dobrých filmech. Příběh narkobarona Escobara je jednoznačným hitem loňského roku.

7 životů / What Happened to Monday

Rok 2073, Noomi Rapace jako sedm identických sester a náš tip pro fandy sci-fi.

Špindl

Jedna z nejúspěšnějších českých komedií loňského roku. Anna Polívková a další skvělí herci vás zvou na lyžovačku do Špindlu.

Cizinec ve vlaku

Liam Neeson, záhadná Vera Farmiga a balík peněz ukrytý ve vlaku. Mysteriózní drama promění zdánlivě běžnou cestu do práce v boj o přežití.

Osudový verdikt

Nicolas Cage opět zachraňuje svět. Pojďte s námi nahlédnout do blízké budoucnosti. Jak by vypadal rok 2030, kdybychom čelili hospodářské krizi? Více než aktuální téma v novém dystopickém thrilleru.

Jsem božská

Každá žena může být krásná. Vezměte si příklad z Amy Schumer, která si v této skvělé komedii žádné nedostatky nepřipouští.

Gotti

Po Kmotrovi, Zjizvené tváři a dalších legendárních mafiánských filmech přichází John Travolta jako gangster Gotti, aby vám vypověděl svůj životní příběh.

Úsměvy smutných mužů

Úsměvy smutných mužů, hit loňského léta, si získaly srdce českých diváků. Excelující David Švehlík si ve filmu podle skutečného příběhu vypije svůj hořký pohár závislosti.

Ztracen v džungli

Z problémů se snaží vymanit ve snímku Ztracen v džunglii Daniel Radcliffe, který při snaze zažít pořádné dobrodružství uvízne v nehostinné džungli, ve které je smrt jedinou jistotou.

Braven

Tahle podívaná stojí za to! Charizmatický, akční a nelítostný. Takový je Jason Momoa v akčním thrilleru Braven.

Soutěž o vouchery na filmy

Zalíbil se vám některý z výše uvedených snímků? Pak pro vás máme skvělou zprávu. O některé z nich si totiž můžete zahrát i v naší soutěži o vouchery na filmy. Stačí, abyste nám do komentářů na Facebooku odpověděli na soutěžní otázku „Na jakých zařízeních nejčastěji sledujete filmy na iTunes?“. Z komentářů vylosujeme v neděli 10. 3. 2019 ve 20:00 pět výherců voucherů. Ty následně kontaktujeme do zpráv a domluvíme se s nimi na předání výhry.

itunes-movies-780x411

Dnes nejčtenější

.