Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Tapedit

Tapedit je aplikace se skvělým pracovním prostředím pro úpravu textových souborů typu Markdown, HTML, Tex a dalších. Nabízí podporu tmavého režimu, synchronizaci s cloudovými úložišti a bohaté možnosti úprav.

[appbox appstore id1440478074 oldprice=“29Kč“]

Vocabulary – Learn New Words

Chcete si patřičně rozšířit svou slovní zásobu v angličtině? Skvěle vám poslouží aplikace Vocabulary – Learn New Words. Nabízí každý den nová slovíčka jak přímo v aplikaci, tak i ve formě notifikací, a naučí vás i výslovnost.

[appbox appstore id1084540807 oldprice=“89Kč“]

Alti – Altimeter & Compass

Alti je aplikací s krásným a minimalistickým designem, která slouží jako výškoměr a kompas. Vybrat si můžete z celé řady barev a poté se už můžete nechat vést podle GPS kompasu.

[appbox appstore id859451405 oldprice=“89Kč“]

My Life Journaling App

Aplikace My Life Journaling App vám pomůže zaznamenat si všechny důležité momenty a detaily vašeho života, a to nejen v podobě psaných záznamů, ale i pětiminutových videí, audio poznámek či fotografií.

[appbox appstore id1294993665 oldprice=“89Kč“]

Videdit

Aplikace Videdit nabízí spousty zajímavých funkcí, jako například malování do videa, či jeho otáčení v libovolném úhlu.

[appbox appstore id1330314351 oldprice=“59Kč“]

Quote Block

Stalo se vám někdy, že jste při čtení knihy narazili na citát či úryvek, o který jste se museli nutně podělit? Aplikace Quote Block vám to usnadní. Citáty do ní můžete zadávat v podobě textu i fotografie, označit je štítky a pohodlně sdílet.

[appbox appstore id1448632377 oldprice=“59Kč“]

War of Eclipse

War of Eclipse je super zábavná hra v retro stylu s originální osmibitovou grafikou. Můžete si sami navrhnout a sestavit bitevní loď a utkat se s některým z 35 zákeřných nepřátel. Ve hře vás čeká řada bitev a různých výzev.

[appbox appstore id556418993 oldprice=“29Kč“]

iOS Apps 456
Zdroj: Unsplash

Dnes nejčtenější

.