Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Rádi byste si pořídili bezdrátová sluchátka, ale AirPods od Applu ať už kvůli ceně či designu nepřipadají v úvahu? Pak pro vás máme super tip. Ve spolupráci s Mobil Pohotovost jsme si pro 10 z vás totiž připravili slevovou akci na bezdrátová sluchátka Jabra, která mohou zaujmout jak líbivým designem, tak i cenou a výdrží. Pojďme se na ně tedy společně podívat.

Jabra Elite Sport 

Prvním modelem, na který si Mobil Pohotovost připravil velkou slevu, je Elite Sport. Ty se mohou pochlubit vysoce kvalitním zvukem, který oceníte jak při poslechu hudby, tak i při vyřizování telefonních hovorů. Potěší i odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP67, kompatibilita s iOS i Androidem či parádní výdrž. Sluchátka se totiž chlubí až 4,5 hodinovou výdrží, přičemž s přenosným pouzdrem se lze dostat až na 13,5 hodin. Bez problému s nimi tak “přežijete” celý den. 

Běžná cena sluchátek Jabra Elite Sport je 5690 korun. Díky slevovému kódu lsa33 je ale můžete mít jen za 2690 korun. 

Jabra Elite 65t

Sáhnout ale můžete i po modelu Elite 65t. I ten samozřejmě nabízí velmi kvalitní zvuk a možnost vyřizovat přes ně telefonní hovory, odolnost vůči prachu a vodě podle IP55, kompatibilitu s iOS i Androidem a skvělou výdrž. Tento model vám totiž vydrží o půl hodiny déle než předchozí – tedy 5 hodin. S nabíjecím pouzdrem se pak lze dostat i na 15 hodin. 

Běžná cena těchto sluchátek je 4760 korun. Díky slevovému kódu lsa33 je ale můžete získat za 2590 korun. 

jabra

Dnes nejčtenější

.