Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

WallBot – Wallpaper Assistant

WallBot – Wallpaper Assistant je aplikací, která se učí a detekuje, jaké fotky se vám líbí a podobné vám nabízí coby pozadí plochy vašeho Macu. Appka používá databází Unsplash a odsud vybírá ty nejzajímavější fotografie přímo pro vás.

[appbox appstore id1294006547 oldprice=“59 Kč“]

ScreenFlow 8

ScreenFlow 8 vám umožní nahrávat plochu Macu, iPhonu či iPadu. Video poté můžete editovat a upravit podle svých představ a uložit v jednom z mnoha dostupných formátů.

[appbox appstore id1380326214 oldprice=“3.309 Kč“]

Internet Print Viewer

Internet Print Viewer slouží k vytváření screenshotů z různých webů najednou. Do aplikace vložíte odkazy na konkrétní stránky a poté jedním kliknutím vytvoříte screenshoty.

[appbox appstore id1158750940 oldprice=“199 Kč“]

Lungo

S aplikací Lungo udržíte váš Mac vzhůru. Skrze ikonu v horní liště si nastavíte, po jakou dobu se nemá obrazovka ztmavit či Mac uspat. Tato funkce se může hodit během prezentování, sledování videí na YouTube bez jejich otevření přes celou obrazovku nebo nutnosti sledovat dlouhý text bez posouvání. Možností je opravdu mnoho a snad každý Lungo občas využije.

[appbox appstore id1263070803 oldprice=“89 Kč“]

Steam

Layers of Fear

Psychologická hororová hra Layers of Fear je ideální volbou na dlouhé večery pro všechny, kteří se rádi bojí. Čekají vás samozřejmě klasické lekačky ale i mnoho těžko vysvětlitelných jevů.

[appbox steam simple 391720 oldprice=“19.99 €“]

Broforce

Akční Broforce zaujme především pixelovou grafikou a zběsilou hratelností. Navíc je zajímavá i svými narážkami na slavné filmy typu Terminátor, Matrix nebo třeba Rambo. Fanoušci těchto kultovních filmů, 2D plošinovek a akce budou jistě spokojeni.

[appbox steam simple 274190 oldprice=“13.99 €“]

macbook air official fb

Dnes nejčtenější

.