Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

INFINITY – Vide­o­/M­ovie Editor PRO

Aplikace INFINITY Video / Movie Editor Pro slouží k úpravě videa. Můžete zde do videa přidávat různé efekty a pohrát si i s textem, který můžete vložit také.

[appbox appstore id1196153256 oldprice=“89Kč“]

Videdit – Handy Video Editor

U úpravy videa ještě zůstaneme. Videdit nabízí spousty zajímavých funkcí, jako například malování do videa, či jeho otáčení v libovolném úhlu.

[appbox appstore id1330314351 oldprice=“29Kč“]

OrasisHD

S aplikací OrasisHD dokážete upravit nepovedenou fotografii a vylepšit její expozici. Můžete si také pohrát se sytostí, jasem, barvami a dalšími funkcemi, které aplikace nabízí.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“59Kč“]

RadioApp Pro

Minimalistická aplikace RadioApp Pro obsahuje rádiové stanice z celého světa. Ty si můžete ladit stejně jako na starých analogových rádiích. Navíc appka poslouží i jako budík.

[appbox appstore id687223019 oldprice=“499Kč“]

NOTE’d

S aplikací NOTE’d budou vaše poznámky kreativní. Můžete si je uspořádat jak chcete, přidávat k nim fotky a mnoho dalšího. Vytvořit můžete třeba nákupní seznam, nebo si nahrát audio poznámku.

[appbox appstore id507362852 oldprice=“59Kč“]

iBasket Pro – Street Basketball

Pro fanoušky basketbalu je zlevněná hra iBasket Pro – Street Basketball. Snažte se v daném čase vsítit co nejvíce košů. Míč se pokaždé ukáže v jiné vzdálenosti, takže je jen na vás, zda správně odhadnete sílu hodu.

[appbox appstore id370402172 oldprice=“279Kč“]

ipad-school-fb

Dnes nejčtenější

.