Zavřít reklamu

Pokémon GO stále neztrácí na popularitě, naopak s postupným přidáváním novinek čím dál více sílí. Koncem roku například do hry konečně dorazil dlouho očekávaný PvP mód Trainer Battles, ve kterém se hráči mohou utkávat proti sobě. Vývojáři tohoto hitu, který Českou republiku a potažmo celý svět ovládl zhruba před třemi lety, však stále nemají dost a vymýšlí nové a nové prvky, kterými by své příznivce potěšili. A právě jeden takový, po kterém mnozí hráči již dlouhou dobu lační, do hry brzy dorazí.

Nová funkce bude využívat rozšířenou realitu AR+, kterou již známe například z chytání Pokémonů. Novinka ponese název GO Snapshot a ano, budeme v ní fotit. Tvůrce inspirovala právě rozšíření realita, která propojila Pokémony s reálným světem a povedené obrázky se daly vytvářet už zde pomocí screenshotů. GO Snapshot ale jde ještě dál. Budete si totiž moci vyfotit jakéhokoliv Pokémona, kterého vlastníte pomocí fotoaparátu, který najdete v batohu. Případně tuto funkci můžete spustit, když se díváte na Pokémona, kterého chcete chytit. Jakmile je na správném místě, kde ho chcete mít, můžete se pohybovat kolem a vyfotit ho tak z nejlepšího možného úhlu. Fotografie se vám poté automaticky uloží do galerie a vy ji můžete kamkoliv sdílet.

Pokud jste dříve Pokémon GO hráli, ale už ho nějakou dobu nepustili, teď je možná ten správný čas znovu jej vyzkoušet. Budete moci bojovat s ostatními trenéry a pokud vlastníte i hru na Nintendo Switch Let´s Go Pikachu nebo Let´s Go Evee, můžete získávat speciální předměty propojením obou her. GO Snapshot dorazí už brzy a to jak na iOS, tak na Android.

Pokemon GO

Dnes nejčtenější

.