Zavřít reklamu

Zkratky v iOS se v poslední době stávají čím dál populárnější. Můžete si pomoci nich vytvořit jednoduché “programy”, díky kterým přidáte do vašich zařízení nové funkce, které doposud nemusí umět. Jednu takovou funkci jsme si nedávno ukázali v podobě zaslání opožděné zprávy. A právě Zkratky můžete od nynějška konečně využít i v jedné z nejoblíbenějších navigací z App Storu.

Populární navigaci Waze, kterou momentálně vlastní společnost Google, už určitě znáte. A právě ta začala konečně podporovat aplikaci Zkratky, kterou jablečná společnost představila společně s iOS 12. Nejlépe využijete zkratky pro Waze se Siri. K dispozici je dohromady pět zkratek, které můžete použít – konkrétně jedeme domů, jedeme do práce, zvuk zapnut, zvuk vypnut, pouze varování. V praxi si můžete například vytvořit zkratku “jedeme domů”, kdy po těžkém dni v práci naskočíte do auta a řeknete Siri příkaz, který jste si pro navigování domů nastavili. Nemusíte tak zbytečně navigaci v aplikaci nastavovat – jednoduše sednete, řeknete příkaz a jedete. Jak jednoduché.

Waze v aplikaci Zkratky:

Navigace Waze je perfektním konkurentem pro všechny ostatní navigace, jako je například Sygic, Google Maps nebo Mapy v iOS. Přidána hodnota Waze spočívá v tom, že dokáže pomocí komunity hlásit například práci na silnici, nehody a dokonce i policejní hlídky. Waze vám tak může ušetřit spoustu času tím, že si naplánujete objížďku, především ale nepřijdete o body.

Waze

Dnes nejčtenější

.