Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

dB meter – noise measure

Aplikace dB meter slouží k měření hluku ve vašem okolí. Je kalibrována pomocí profesionálního měřícího přístroje OKTAVA 110A-PRO, takže jsou výsledky opravdu přesné.  Kromě aktuálního hluku vám zobrazí také průměr či nejvyšší naměřenou hodnotu.

[appbox appstore id1136677469 oldprice=“89 Kč“]

idyoma – learn languages

idyoma je sociální sítí, na které si procvičíte znalost cizích jazyků. Je totiž určena právě každému, kdo se chce zdokonalit v některém cizím jazyce pomocí konverzace. Můžete tak poznat nové přátele a zlepšit se až ve 3 jazycích, které si na začátku vyberete.

[appbox appstore id1236608549 oldprice=“59 Kč“]

Voice Changer – Voice Recorder, with Funny Effects

Voice Changer nahrává a mění váš hlas. Stačí nahrát cokoliv chcete a poté si vybrat některý ze zábavných efektů od různých zvířat až například po zombie.

[appbox appstore id1220762432 oldprice=“59 Kč“]

Sky Aces

První světová válka je v plném proudu a vy musíte se svým letadlem pomoci spojencům ji ukončit. Ve velmi hezké a stylizované grafice na vás čeká mnoho misí.

[appbox appstore id561139259 oldprice=“29 Kč“]

Hatchi – A retro virtual pet

Pamatujete na Tamagoči? Můžete si jej připomenout ve hře Hatchi. V ní se staráte o virtuální zvířátko, které musíte krmit, hrát si s ním, nechat ho spát nebo ho například umývat.

[appbox appstore id489479624 oldprice=“109 Kč“]

In Churning Seas

Churning Seas je stylizovanou puzzle hrou založenou na fyzice. Můžete si vybrat mezi dvěma herními módy, ve kterých budete stavět co nejpevnější a nejstabilnější ostrovy tak, aby nespadly.

[appbox appstore id905017652 oldprice=“59 Kč“]

Taps: Beautifully Simple

Další logickou hrou v dnešním výběru je Taps. Ta obsahuje 400 levelů, ve kterých budete muset na herním plánu spojovat jednotlivá políčka tak, abyste utvořili požadovaný obrazec.

[appbox appstore id1265228139 oldprice=“59 Kč“]

iphone fb

Dnes nejčtenější

.