Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

DiskZilla – Disk, Memory and Adware Cleaner

DiskZilla obsahuje 8 nástrojů v jednom. Pomůže vám s hlídáním stavu vašeho Macu, dokáže uvolnit RAM paměť, vyčistit disk, odinstalovat aplikace a další. To vše ve velmi pěkném a jednoduchém grafickém kabátku.

[appbox appstore id1183281977 oldprice=“599 Kč“]

MacFamily

V MacFamily si vytvoříte rodinný rodokmen. Aplikace je celá ve velmi hezkém provedení, nabízí elegantní rozhraní a rodokmen vypadá opravdu pěkně. Součástí je také CloudTree, ve kterém můžete propojovat jednotlivé rodokmeny a rozšiřovat je co nejdále do historie.

[appbox appstore id1037755919 oldprice=“1.599 Kč“]

Cross DJ

Cross DJ nabízí možnost mixovat audio a video. Appka nabízí všechny potřebné vychytávky pro opravdové DJ a nemusíte se tak bát s Cross DJ ozvučit jakoukoliv párty.

[appbox appstore id417725762 oldprice=“1.159 Kč“]

Steam

XCOM 2

Strategická hra XCOM 2 nabídne tahové souboje ve válce lidí proti vetřelcům z vesmíru, kteří se snaží ovládnout naši planetu. Pusťte se do skvěle zpracované kampaně a nedovolte, aby Země padla.

[appbox steam simple 268500 oldprice=“49.99 €“]

The Talos Principle

The Talos Principle nabídne krásnou grafiku, avšak například u animací se projeví, že tým, který za ní stojí, není tak velký. Ve hře musíte překonat více než 120 hlavolamů nejrůznějšího zpracování a je pouze na vás, v jakém pořadí se do nich pustíte.

[appbox steam simple 257510 oldprice=“39.99 €“]

Garden Paws

V dobrodružné nezávislé hře Garden Paws zdědíte farmu po svých prarodičích. Tu musíte postupně upravovat, stejně jako dostavovat přilehlé městečko.

[appbox steam simple 840010 oldprice=“39.99 €“]

2017 MacBook FB

Dnes nejčtenější

.