Zavřít reklamu

Čas od času vás na našem webu informujeme o úsměvných přešlapech převážně technologických společností, které své produkty vychvalují přes zařízení z dílny konkurence. Přestože se v posledních měsících ukázalo, že je tato záležitost zejména doménou Samsungu či Huawei, ani Apple se podobným faux pass jednou za čas nevyvaruje. 

Člověk by si myslel, že když pracujete pro Apple jakožto správce jeho sociálních sítích či k nim máte minimálně přístup, budete zatvrzelým jablíčkářem. Nedávná aktivita na twitterovém účtu AppleMusic, který patří samotnému Applu, však tuto domněnku dokonale vyvrací. Youtuber Marques Brownlee si totiž všiml, že nedávné tweetování z účtu AppleMusic o hudbě Ariany Grande bylo prováděno přes zařízení s operačním systémem Android. 

Dusxm8IXQAgjYeN

Tweetování AppleMusic ze zařízení s Androidem není s ohledem na skutečnost, že je tato služba dostupná i na zařízeních s tímto operačním systémem prakticky nic například v porovnání se Samsungem, který vychvaloval displej Galaxy Note9 přes iPhone. I tak to ale Apple pravděpodobně od zatvrzelých fanoušků pěkně schytá. “Android” je totiž na Black Listu mnohých z nich na předních příčkách. 

twitter_fb_760x397

Dnes nejčtenější

.