Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Super PhotoCut

Se Super PhotoCut si ze svých fotografií vyjmete co budete chtít. Můžete tak oříznout osobu nebo jakýkoliv jiný objekt a ten poté uložit bez pozadí jako PNG soubor a dále s ním pracovat.

[appbox appstore id966457795 oldprice=“449 Kč“]

deepClock

deepClock vám na plochu Macu přidá hodiny a případně i kalendář. Vybrat si můžete z 19 hodin a 8 kalendářů, každý v 6 velikostech.

[appbox appstore id460933482 oldprice=“29 Kč“]

Barcode Basics

Tuto aplikaci zřejmě nevyužije velké množství uživatelů, ale rozhodně je užitečná pro každého, kdo pracuje s prodejem a čárovými kódy. V Barcode Basics si vytváříte vlastní čárové kódy a hlavní předností aplikace je její jednoduchost. Podporuje mnoho typů čárových kódů, kompletní seznam je uveden v popisu aplikace.

[appbox appstore id756888963 oldprice=“779 Kč“]

Steam

Finding Paradise

Finding Paradise je opravdu zajímavým titulem. Projdete si v něm příběhem dvou doktorů, kteří cestují myšlenkami umírajícího muže. Snaží se tak splnit jeho poslední přání. Jedná se opravdu o krásný, i když dojemný a smutný, zážitek, který stojí za to vyzkoušet.

[appbox steam simple 337340 oldprice=“9.99 €“]

Chivalry: Medieval Warfare

Vydejte se do středověku v Chivalry: Medieval Warface a zažijte jeho surovost. Čeká na vás spousta krve, násilí, soubojů v multiplayeru a zkrátka pravá středověká atmosféra.

[appbox steam simple 219640 oldprice=“22.99 €“]

Super Animal Royale

Battle royal s roztomilými zvířátky? Přesně toho se dočkáte v Super Animal Royale. Vyberete si jedno ze zvířátek a pustíte se do boje proti dalším 63 hráčům s jediným cílem – přežít jako jediný.

[appbox steam simple 843380 oldprice=“10.79 €“]

imac fb

Dnes nejčtenější

.