Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Mnoho z vás si ještě dosud láme hlavu nad tím, jaký dárek koupit pro svého blízkého. Pokud i něco konečně vyberete, budete v obavách, zda se bude obdarovanému dárek líbit. No může se stát i to, že dárek bude zapadat prachem a mine se účinku. To je prostě neoddělitelné riziko nakupování překvapení, ale je tu i jiná možnost. Eshop iPhoneDoplnky.cz (.eu) přichází s dárkovým poukazem, kterým určitě nic nezkazíte a výběr dárku necháte na obdarovaném. Je to však i skvělý doplňkový dárek k jiným dárkům, například k novému iPhone? :)

darkovy-poukaz-na-nakup-iphone-prislusenstvi

Dárkový poukaz od iPhoneDoplnky.cz (.eu) dostanete vytištěn a zalaminátován přímo na adresu uvedenou v objednávce (doprava je zdarma). Poukaz lze zakoupit v hodnotách 800 Kč, 1500 Kč nebo 3000 Kč. Každý poukaz obsahuje jedinečný kód, který může obdarovaný použít při nákupu přímo v nákupním košíku. Poukaz je platný 3 měsíce od data objednávky, takže obdarovaný bude mít dostatek času na jeho plné využití.

Nestíháte nákup dárků?

Pokud tento rok vůbec nestíháte nakoupit vánoční dárky, nebo si čtete tento článek pozdě a nestíhá vám už ani přijít dárkový poukaz, stále je tu řešení. Při objednávce dárkového poukazu na iPhoneDoplnky.cz (.eu) napište do poznámky „zaslat elektronicky“ a dárkový poukaz dostanete ještě ve stejný den na váš email v PDF formátu a můžete si tak dárkový poukaz hned vytisknout a zabalit do obálky pod stromeček J

Shrnutí výhod dárkového poukazu:

  • Necháte svobodné rozhodnutí při výběru dárku / dárků na obdarovaném
  • Neriskujete koupi nevhodného dárku
  • Poukaz můžete darovat jako doplňkový dárek, např. k novému iPhone
  • Pokud nestíháte s nákupem dárků, ehop iPhoneDoplnky.cz (.eu) Vám zašle zakoupen poukaz i elektronicky přímo na email (při objednávce poukazu do poznámky uveďte „zaslat elektronicky“)

 

gifts-fb

Podívejte se taky na náš starší článek s konkrétními tipy na dárky. Naleznete jej zde.

poukaz-title

Dnes nejčtenější

.