Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Capo 3

Capo 3 vám pomůže naučit se hrát vaše oblíbené písničky. Aplikace vám ukáže, jaké akordy či klávesy zahrát a dokonce zvládne i oddělit různé nástroje a analyzovat každý z nich zvlášť.

[appbox appstore id696977615 oldprice=“1.559 Kč“]

Theine 2

Theine 2 se objevuje mezi zlevněnými appkami celkem často, avšak zcela jistě se najdou uživatelé, kteří jej ještě neznají, ale využijí její funkci. Tou je udržet Mac „vzhůru“ i pokud na něm zrovna nepracujete. Může se to hodit například při přehrávání videa, které není ve full screenu, stahování velkého souboru z internetu nebo čtení dlouhého dokumentu. Dobu, po kterou se nemá Mac uspat či zhasnout obrazovku, si sami předem určíte.

[appbox appstore id955848755 oldprice=“119 Kč“]

Battery Charging Alert

Tato aplikace je zaměřena především na sledování stavu nabití baterie, ale také její kondice. Zobrazí vám barevnou ikonu se stavem nabití a indikátorem, zda se zrovna Mac nabíjí.

[appbox appstore id1161872911 oldprice=“149 Kč“]

Steam

OlliOlli2: Welcome to Olliwood

OlliOlli2 je skateboardová arkáda či skákačka v retro pixelové 2D grafice. Její hlavní přednosti jsou především její náročnost a rozhodně bude nějakou dobu trvat, než si celkově hratelnost a především jednotlivé triky osvojíte.

[appbox steam simple 365660 oldprice=“14.99 €“]

LEGO STAR WARS: The Force Awakens

Už včera jsme vás informovali o zlevněné LEGO hře a dnes budeme pokračovat, protože jich je v akci více. Jednou z nich je i STAR WARS: The Force Awakens. Klasicky je pozitivně hodnocena možnost kooperace na jednom přístroji, vtipný příběh a také možnost vytvořit si vlastního Jediho či Sitha.

[appbox steam simple 438640 oldprice=“29.99 €“]

LEGO Jurassic World

Dalším LEGO titulem v pořadí je Jurassic World a zde bychom mohli kopírovat z výše zmíněného – opět skvělý a vtipný příběh, kooperace. Navíc připočtěme ještě velký herní svět a děj 4 filmů v jedné hře.

[appbox steam simple 352400 oldprice=“19.99 €“]

macbook coding fb

Dnes nejčtenější

.