Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Elegance a odolnost. To jsou dva aspekty, které je v současnosti v technologickém světě těžké spojit. Ve většině případů dostanete ve výsledku buď vizuálně přitažlivý, avšak křehký obal, či vysoce funkční a odolný produkt, který však líbivým designem zrovna neoplývá. To však neplatí pro slovenské obaly značky FORCE. 

obaly 1

Obaly FORCE jsou vyvinuty s důrazem na eleganci a detail. Toho bylo dosaženo především díky použití javorového dřeva s gravírováním na zadní straně obalu, která je samozřejmě vidět nejvíce. Zároveň si však v této slovenské firmě uvědomili, že pokud chtějí dosáhnout vysoké odolnosti, nemohou na boční část, tzv. bumper, použít též dřevo. Obal by byl totiž zbytečně velký, hrubý a dřevo zároveň není v případě pádu iPhonu na zem příliš odolné. 

Rozhodli se proto pro termoplastický polyuretan (TPU), který svými tlumícími vlastnostmi připomíná gumu, na jejíž bázi je částečně i vyvinutý. TPU je navíc lehko recyklovatelné jako silikon či tvrdý plast, což byl též záměr značky. FORCE totiž chce svými produkty co nejméně zatěžovat životní prostředí, což moderně smýšlející člověk určitě ocení. 

obaly 2

Obaly FORCE jsou rozděleny na dva typy:

Reprezentativní hnědý obal NOBLE je určený především pro pány. Gravírovaný motiv rytířské lilie symbolizuje mužskou sílu a odhodlanost, která se cení dnes stejně, jako tomu bylo v minulosti. Každého pána tak podobný dárek určitě potěší. 

obaly 3

Jemný růžový obal nesoucí název BELLE je naopak tím “pravým ořechovým” pro dámy. Motiv detailně propracovaného motýla vyjadřuje ženskou krásu a nezávislost. Dámy ho zkrátka budou milovat. 

obaly 4

Více se o obalech FORCE dozvíte přímo na webu výrobce www.forcecases.eu, kde si je můžete rovnou i objednat. Vaše drahá polovička tedy pod vánočním stromečkem nalezne další parádní dárek navíc. Co vy na to? 

obaly fb

Dnes nejčtenější

.