Zavřít reklamu

Športové hry predstavujú neodlúčiteľnú súčasť herných knižních nielen na herných konzolách a počítačoch, ale aj v prípade zariadení s iOS. Jednou z fanúšikmi najviac vytúžených hier je prírastok do skateboardových titulov. Zdá sa, že tohoto prvku sa dočkáme už niekoľko dní. Legendárna špička tohoto športu, ktorou nie je nikto iný ako ikonický Tony Hawk sa minulý mesiac vyjadril na svojom Instagrame ohľadom faktu, že spolupracuje na novej hre, ktorá dorazí už čoskoro. Najnovším prírastkom sa nakoniec stane hra Tony Hawk’s Skate Jam, ktorá ponúkne nefalšovanú akciu plnú trikov a spanilej jazdy v urbánnom prostredí.

Napriek tomu, že sa hra už dnes nachádza v App Store pod kategóriou „Predobjednávky“, väčšina informácií je zahalená rúškom tajomstva. Čo je však samozrejmosťou je takzvaný režim Free Roam, v ktorom sa budeme môcť neustále zdokonalovať vo svojich skilloch a taktiež vylepšovať svoju postavu. Nebude chýbať ani mód kariéry v podobe singleplayerovej kampane a hra viacerých hráčov vo forme globálnych turnajov, v ktorých si budeme môcť zmerať sily s ostatnými hráčmi. To všetko by malo byť doplnené tematickým soundtrackom a perfektným ovládaním, ktoré bude optimalizované pre dotykové obrazovky našich smartfónov.

Franchise v podaní legendy Tonyho Hawka má na App Store zastúpenie vo forme nejedného titulu. V priebehu minulých rokov sme sa dočkali perfektného portu Tony Hawk’s pro Skater 2, ktorý si na platforme iOS vydobil veľké množstvo pozitívnych reakcií. Niet preto žiadnych pochýb, že aj prichádzajúca hra poslúži ako vítaný doplnok do našich herných knižníc. Dúfajme, že sa dočkáme autentického herného zážitku, ktorý ocení každý nadšenec skateboardingu. O kvalitách hry sa presvedčíme na vlastné oči už budúci týždeň. V prípade, že si príchod titulu nechcete nechať ujsť, predobjednajte si ho už teraz úplne zadarmo.

  • Hra Tony Hawk’s Skate Jam pre iOS dorazí do App Store už 13. decembra/prosince

[appbox appstore id1385243126]

Skate

Dnes nejčtenější

.