Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

iRecorder Pro Audio Recorder

iRecorder je jednoduchý diktafon s jednou velkou výhodou. Své nahrávky najdete na speciální webové adrese, kterou vám aplikace vygeneruje a vy si je tak můžete stáhnout do jakéhokoliv mobilního zařízení či počítače.

[appbox appstore id285750155 oldprice=“199 Kč“]

Kauldron

Kauldron přetvoří váš iPhone či iPad v digitální syntezátor. Obsahuje opravdu nepřeberné množství funkcí, které můžete při tvoření hudby využít a k dispozici jsou již předpřipravené presety, kterých je více než 900 a jsou rozděleny podle stylů.

[appbox appstore id1292510609 oldprice=“299 Kč“]

Picture Perfect – All in One

S touto aplikací jednoduše upravíte své fotografie. Použít můžete některý z desítek filtrů a efektů. Nechybí samozřejmě také nástroje na oříznutí fotografie či její otočení.

[appbox appstore id1064190253 oldprice=“89 Kč“]

Money – Track easily

Sledování výdajů je pro mnoho z nás důležité a s Money – Track easily to půjde opravdu snadno. Veškeré výdaje zadáváte pomocí několika málo kliknutí. Navíc můžete sledovat i mnoho statistik včetně grafů a podrobných údajů.

[appbox appstore id883179733 oldprice=“29 Kč“]

[BLOCKED!]

V BLOCKED máte za úkol co nejvíce zmenšit plochu, po které se pohybují objekty. Ty vás nesmí zasáhnout právě během zmenšování, takže ač zní úkol jednoduše, jeho provedení tak snadné není.

[appbox appstore id1332112638 oldprice=“29 Kč“]

Boat Kayak Racing Simulator

Utkejte se v závodech kajaků na 8 různorodých tratích. V každém závodě se postavíte několika nepřátelům a svůj kajak ovládáte buď pomocí naklánění či klasickými šipkami na obrazovce.

[appbox appstore id751514884 oldprice=“29 Kč“]

Archipelago – A Sruvival Game

Přežijete na pustém ostrově? To zjistíte ve hře Archipelago. Samotný ostrov si nejprve vytvoříte a poté se pustíte do stavby obydlí, ohniště a vyrábění nástrojů a zbraní. Na ostrově totiž není nouze o různé nepřátele, takže se musíte mít čím bránit.

[appbox appstore id980916275 oldprice=“29 Kč“]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.