Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

U příležitosti dnešního Black Friday se rozhodly zlevnit své produkty i firmy Adobe, VMware či Parallels. První jmenovaná nabízí zlevněné měsíční předplatné na všechny své aplikace v jednom z původních 60,49 € za 36,29 €, akci najdete na této adrese. VMware pro svůj program Fusion Pro, skrze který spustíte virtuální Windows, nabízí ZDE slevu 35 % pro nové zákazníky. Stejnou funkci má i Parallels Desktop, který pořídíte levněji na této adrese.

App Store

Yoink – Improved Drag and Drop

Yoink poslouží jako určité skladiště souborů. Jednoduše si sem přetáhnete soubor z jednoho okna či aplikace (funguje i u těch ve fullscreen módu) a soubor zde zůstane uložen, dokud ho nepřetáhnete někam jinam.

[appbox appstore id457622435 oldprice=“249 Kč“]

Paste 2

Téměř do puntíku podobnou funkci jako Yoink má i Paste 2. Opět slouží jako místo pro uchování souborů z webových stránek či jakékoliv aplikace. Je pouze na vás, která z těchto dvou se vám více zamlouvá po stránce designu.

[appbox appstore id967805235 oldprice=“449 Kč“]

Anytune: Practice Perfected

Anytune je skvělým parťákem pro zpěváky či hudebníky. Můžete si s ní u vybrané skladby zpomalit její tempo, vybrat určitou část a tu se poté učit správně zazpívat či zahrát na hudební nástroj. Aplikace také nabízí možnost zobrazení textu či akordů a písničky si můžete libovolně třídit a přidávat mezi oblíbené.

[appbox appstore id722444976 oldprice=“889 Kč“]

Deliveries

Pokud často objednáváte zboží, které je vám poté doručováno některou ze společnost UPS, FedEx, DHL, TNT či mnoha dalších, Deliveries vám usnadní sledování zásilek. Zadáte si do ní všechny, na které čekáte a poté už sledujete průběh doručení. Nemusíte tak chodit na webové stránky každé z doručovacích firem a máte vše na jednom místě.

[appbox appstore id924726344 oldprice=“149 Kč“]

macbook_night_fb

Dnes nejčtenější

.