Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry. Vybíráme ty, které jsou dočasně zdarma či se slevou, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zdarma.

Fantastical 2 for iPhone

Fantastical 2 je jednou z nejoblíbenějších aplikací z okruhu těch pro správu připomínek a kalendáře. Nabízí všechny potřebné funkce, které využijete právě pro upomínky či kalendář a k tomu má i příjemné uživatelské rozhraní.

[appbox appstore id718043190 oldprice=“129 Kč“]

Awesome Note 2

Awesome Note 2 nabízí velmi podobné funkce jako Fantastical 2, avšak má jiné grafické rozhraní. Je tedy na vás, která z těchto dvou vám bude více vyhovovat po stránce designu a ovládání, funkcemi jsou si velmi podobné.

[appbox appstore id320203391 oldprice=“99 Kč“]

Sketch Club

Pokud rádi kreslíte, rozhodně vyzkoušejte Sketch Club. Tato aplikace nabízí všechny potřebné funkce pro kreslení i úpravu fotografií a především na iPadu s ní můžete vytvořit opravdu krásné obrázky.

[appbox appstore id404414176 oldprice=“89 Kč“]

Sketch Me! Sketch&Cartoon

Sketch Me! přetvoří vaše fotografie do kreslených obrázků. Vybrat si můžete z 19 efektů a celý proces zabere pouze pár vteřin. Každý efekt poté můžete ještě lehce upravit, aby byl výsledek přesně podle vašich představ.

[appbox appstore id592986685 oldprice=“59 Kč“]

Wag.

Všichni majitelé psů jistě ví, jak je těžké si se svým miláčkem pořídit selfie tak, aby i pes koukal přímo do kamery. Tento problém vyřeší Wag., jelikož appka před vyfocením přehraje zvuk, aby se pes podíval správným směrem… a krásná fotka je na světě!

[appbox appstore id1290982652 oldprice=“89 Kč“]

Phone Doctor Plus

Phone Doctor Plus nabízí detailní pohled na stav vašeho iPhonu. Zobrazí vám stav baterie, zbývající místo na disku, využití procesotu či paměti RAM. Vše navíc postupně monitoruje a vy máte přehled po jednotlivých dnech.

[appbox appstore id565111904 oldprice=“29 Kč“]

Visits

Visits zaznamenává všechna místa, kde jste se během dne pohybovali a u každého i čas, který jste tam strávili. Jde tak o užitečný nástroj pro váš time management, kdy si můžete zobrazit, kolik času vám denně zabere cestování, nákupy či jednotlivé pracovní schůzky.

[appbox appstore id1404263866 oldprice=“29 Kč“]

iPhone-woman-fb

Dnes nejčtenější

.