Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Slevové šílenství v podobě Black Friday ani zdaleka nekončí. Mrzet vás to však v žádném případě nemusí. Jen díky němu totiž seženete perfektní bezdrátová sluchátka Jabra za bezkonkurenční ceny. Ty se u nich rozhodl nasadit náš partner Mobil Pohotovost, který si pro vás, naše čtenáře, nachystal zároveň i jednu specialitku.

Jabra Elite Sport

Sháníte perfektní bezdrátová sportovní sluchátka za velmi dobrou cenu? Pak je právě po vás model Elite Sport od Jabry perfektní volbou. Tato sluchátka se mohou pochlubit bezvadným zvukem i podporou hovorů, tlumením okolního hluku, výdrží 4,5 hodiny bez pouzdra či 13,5 hodiny s nabíjecím pouzdrem, kompatibilitou s iOS i Androidem nebo odolností vůči prachu a vodě podle normy IP67. Zajímavou vychytávkou je i tlačítko pro aktivaci příposlechu, které vhodně propouští zvuky kolem vás, díky čemuž máte perfektní přehled o svém okolí. Cena těchto sluchátek je za normálních okolností 5 690 korun, v rámci Black Friday je však na Mobil Pohotovost sehnat za skvělých 3 899 korun. To tato cena však nemusí být konečná. Pro čtenáře Letem světem Applem si Mobil Pohotovost nachystala speciální slevovou nabídku. Pět nejrychlejších totiž může tato sluchátka získat po zadání slevového kódu blackfriday2018 za pouhých 2 999 korun. 

49673-1705690-1

Jabra Elite 65t

Dalším povedeným kouskem z dílny Jabry, na který padla obrovská sleva, je model Elite 65t. Jedná se též o bezdrátová sluchátka, které nabízí perfektní kvalitu hovorů i hudby. Díky čtveřici mikrofonů se můžete těšit na velmi účinnou redukci okolního šumu. I ta největší vichřice kolem vás vám poslech hudby či vyřizování důležitého hovoru po zvukové stránce neznepříjemní. Potěší rozhodně ale i výdrž baterie, která se pohybuje okolo pěti hodin na jedno nabití bez nabíjecího pouzdra. S ním se pak lze dostat až na 15 hodin, díky čemuž můžete své potřeby poslechu uspokojovat celý den. Za zmínku stojí i kompatibilita s iOS a Androidem či odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP55. Speciální Black Friday cena je pouhých 3 379 korun namísto původních 4 499 korun. 

48878-1705664

Jabra Move

Nesedí vám špunty? Pak popřemýšlejte o klasických náhlavních Jabrach Move. Jedná se o designově velmi pěkně zpracovaná bezdrátová sluchátka, která nabízí mimo jiné možnost ovládat hudbu přímo přes ně. Potěší i osmihodinová výdrž baterie či dvanáctidenní pohotovostní režim. Pokud by vám ale i přesto baterie nestačila, sluchátka můžete jednoduše s telefonem či počítačem propojit přes 3,5 mm kabel. Za cenu 1 299 korun, na kterou spadly díky Black Friday z 2 599 korun, rozhodně zajímavá volba. 

48880-1705665

Jabra Elite 45e

Rádi byste nenápadná bezdrátová sluchátka, ale bojíte se , že byste je hned ztratili? U modelu Elite 45e od Jabry se ničeho podobného bát nemusíte. Jedná se totiž o sluchátka propojená mezi sebou kabelem, ve kterém se ukrývají mimo jiné 2 mikrofony zajišťující mimořádně kvalitní hovory. Kabel, který sluchátka spojuje, si navíc “pamatuje” tvar a kontury vašeho krku, díky čemuž působí velmi pohodlně. Sluchátka se mohou pochlubit osmihodinovou výdrží, dobity jsou pak za pouhé dvě hodiny. Mnohé z vás pak potěší i odolnost proti prachu a vodě podle normy IP54. Na Mobil Pohotovost můžete nyní tento typ sehnat za 1 499 korun, což je o téměř tisíc korun méně, než za kolik se prodávají standardně. 

49686-1705693-2

Jabra Elite 65e

Poslední model, který bychom vám rádi představili, je Elite 65e. Ten se vyznačuje též prvotřídní kvalitou zvuku a volání, kterou zajišťuje technologie tří mikrofonů. Chlubí se ale i aktivním potlačením šumu či famózní třináctihodinovou výdrží. Ovládat je lze skrze most, který je spojuje. Přes něj lze aktivovat například i umělá asistentka Siri. Zaujmout by vás mohla i odolnost proti prachu a vodě podle normy IP 54. Cena je díky Black Friday 3 379 korun, což je o více než 1 600 korun méně, než za kolik se tato sluchátka prodávají standardně. 

49692-1705698-1
Black-Friday-akce FB

Dnes nejčtenější

.