Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Od Vánoc nás dělí již jen několik málo týdnů a to znamená jediné – stresy zapříčiněné sháněním vánočních dárků jsou tu. Co takhle se ale letos této věci vyhnout a dárky pro své blízké nakoupit chytře v rámci akce Black Friday? Ta sice startuje až příští pátek, mnohé obchody v čele s Mobil Pohotovost však slevové šílenství spustili již nyní. Díky tomu tak máte skvělou možnost sehnat obrovské množství velmi pěkných produktů za vynikající ceny a to nejen pro vaše blízké, ale i pro vás. 

Mobil Pohotovost má v nabídce celou řadu velmi pěkných věcí, které by se vám mohly hodil. Jednou z nich jsou i bezdrátová sluchátka Apple AirPods, která jsou ve světě neuvěřitelně oblíbená díky velmi dobrému zvuku, skvělé výdrži baterie a neuvěřitelně snadnému párování napříč jablečným ekosystémem. Běžná cena těchto sluchátek je 4990 korun, v rámci Black Friday si je však můžete odnést jen za 3690 korun.

U Applu ale ještě chvíli zůstaneme. Dalším produktem, jehož cena padla na velmi nízkou úroveň, jsou Apple Watch Seires 3 ve verzi 42 mm a barvách Gold a Space Gray. Tyto chytré hodinky nejsou jen prodlouženou rukou vašeho iPhonu, ale i osobním lékařem, fitness koučem, navigátorem, komunikátorem či nenápadným hudebním přehrávačem. Za 7490 korun, na které spadly z 10 690 korun, se tedy rozhodně vyplatí. 

Jablíček už ale bylo dost – tím spíš, když jsou za dveřmi Vánoce a s nimi spojené přejídání se, které není pro tělo zrovna dvakrát prospěšné. Co takhle se tedy alespoň chytře monitorovat? Skvěle k tomu poslouží chytrá osobní váha Xiaomi Mi Body Composition Scale, která vám zobrazí spoustu důležitých údajů o vašem těle – svalovou hmotu, BMI, hmotnost kostí, tělesnou hmotnost, tělesný tuk, viscelární tuk, bazální metabolismus, obsah vody v těle a další. Váha se může chlubit velmi vysokou přesností, díky které budete moci poznat své tělo velmi detailně. V tom vám pomůže i aplikace Mi Fit, ve které se zaznamenává váš pokrok. U váhy navíc není problém vytvořit profily pro celou rodinu, díky čemuž se můžete po Vánocích monitorovat bez starostí všichni. V rámci akce Black Friday je nyní tuto váhu možné sehnat za skvělých 899 korun. 

Nelíbí se vám design sluchátek AirPods? Pak vás snad zaujmou Elite 65t od Jabry. Jedná se o bezdrátová Bluetooth špuntová sluchátka, která vydrží na jedno nabití v provozu až 5 hodin. Výdrž navíc můžete pomocí dobíjecího pouzdra prodloužit až na velmi slušných 15 hodin. Samozřejmostí je u těchto sluchátek kompatibilita jak se systémy iOS, tak i Android, či odolnost vůči prachu a vodě podle normy IP55. Běžná cena těchto sluchátek je 4 399 korun, nyní je však lze sehnat jen za 3 379 korun. 

Jabra má ale v Black Friday nabídce Mobil Pohotovosti i další produkt, který stojí rozhodně za povšimnutí. Jsou jím bezdrátová sluchátka Elite Sport, která se mohou krom perfektního zvuku a výdrže 4,5 hodiny bez pouzdra či 13,5 hodin s nabíjecím pouzdrem pochlubit i odolností vůči prachu a vodě podle normy IP67. Spolehnout se na ně budete moci například i za většího deště či v případě zimy nepříjemného sněžení. Sluchátka Elite Sport seženete za 3 899 korun, což znamená slevu o téměř 2 tisíce korun. 

Produkty, které zařadila Mobil Pohotovost do svého Black Friday, jsou tedy rozhodě zajímavé a určitě se vyplatí jeden po druhém důkladně prohlédnout. Učinit tak můžete zde.

black friday

Dnes nejčtenější

.