Zavřít reklamu

Pryč jsou doby, kdy jsme si USB-C Huby dokupovali jen k MacBookům, maximálně iMacům. S příchodem USB-C na nové iPady bude totiž tento typ příslušenství konečně využitelný i u nich. První zajímavou vlaštovku před pár dny představil HyperDrive a včera pak svůj USB-C Hub ukázalo i Satechi, které je svým příslušenstvím k Macům vyhlášené. Co tedy jeho Hub pro iPad Pro nabízí?

Hub od Satechi je určený spíše pro méně náročné uživatele. Nabízí totiž jen čtveřici portů, konkrétně USB-A, HDMI, 3,5 mm jack konektor a USB-C, přes které lze iPad dobíjet. Díky nižšímu počtu portů si však mohlo Satechi dovolit vyrobit celý Hub poměrně malý, díky čemuž se jeho připojení k iPadu na jeho celkovém designu nepodepíše tak razantně, jako model od HyperDrive.

Satechi vsadilo jako již tradičně při výrobě na hliník, který obarvilo jak do stříbrné, tak do vesmírně šedé, díky čemuž Huby perfektně ladí s oběma variantami nových iPadů Pro. Novinku se chystá společnost prodávat za 60 dolarů, přičemž při předobjednání je cena ještě o 15 dolarů nižší. 

Dá se očekávat, že krom HyperDrive a Satechi přijdou se svými Huby v následujících týdnech i další výrobci příslušenství. Pokud by vás pak zajímalo, co vše vlastně lze přes USB-C k novému iPadu Pro připojit, mrkněte na náš starší článek. Detailně jsme v něm veškeré možnosti připojení rozebrali.

satechi fb

Dnes nejčtenější

.