Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

After Focus – Photo Background Blur Bokeh Effects

Máte rádi fotografie s rozostřeným pozadím? Aplikace After Focus vám umožní u vašich fotek pozadí rozmazat a zaostřený nechat jen objekt dle vašeho výběru.

[appbox appstore id1016794110 oldprice=“299 Kč“]

Civilization: Beyond Earth

Herní série Civilizace byla vždy o dobývání světa od dob před naším letopočtem, avšak dík Beyond Earth nás zavede do budoucnosti a do vesmíru. Pokusíme se totiž osídlit a odvládnout cizí planetu s tím, že herní principy jsou velmi podobné těm, které už známe z minulých dílů. Nové grafické pojetí i novinky v hratelnosti však nabízí opravdu mnoho zábavy pro fanoušky strategií.

[appbox appstore id926919592 oldprice=“999 Kč“]

Steam

Sid Meier´s Civilization V

A s Civilizací ještě nekončíme! Na Steamu je zlevněn i díl s číslovkou V z roku 2010, který je mnoha hráči považován za ten vůbec nejlepší. Stavte města, rozšiřujte své území a bojujte, abyste byli tím nejlepším vládcem na světě.

[appbox steam simple 8930 oldprice=“29.99 €“]

Sid Meier´s Civilization VI

A pokud už vás pátý díl omrzel, můžete vyzkoušet ten s označením VI. Zcela nové grafické pojetí nemusí sedět každému, ale minimálně hratelnost si hráči opravdu chválí protože obsahuje zajímavé nové prvky.

[appbox steam simple 289070 oldprice=“59.99 €“]

The Escapist 2

The Escapist 2 vám dá možnost vtělit se do vězně, který se pokouší utéct z vězení. V pixelové grafice žijete obyčejný vězeňský život, kdy musíte chodit na nástupy, dodržovat večerku, potulovat se po dvorku při vycházkách, ale také se tajně snažit o únik. Podaří se vám to?

[appbox steam simple 641990 oldprice=“19.99 €“]

Borderlands 2

Borderlands 2 je hráči milovaná hra, která nabízí komixovou grafiku a možnost kooperace až čtyř hráčů najednou. Toto akční RPG nabízí opravdu poutavý příběh, mnoho úkolů a především parádní možnosti craftování zbraní.

[appbox steam simple 49520 oldprice=“29.99 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.