Zavřít reklamu

Jablečná společnost vypustila před malou chvílí novou verzi operačního systému pro své hodinky. Ta nese označení 5.1.1 a je primárně zaměřena na opravu několika drobných chyb. Aktualizaci si do svých hodinek stáhnete klasicky pomocí aplikace Watch na svém iPhonu, kde jí naleznete v sekci ObecnéAktualizace softwaru. Pro úspěšné nainstalování aktualizace však musí být hodinky připojeny k nabíječce a nabity alespoň na 50 %.

Kompletní výčet toho, co watchOS 5.1.1 přináší: 

  • Pokud se minutu po utrpění těžkého pádu nebudete hýbat, Apple Watch Series 4 automaticky kontaktují tísňové služby a přehrají zprávu, která informuje záchranáře o detekovaném pádu, a pokud to bude možné, předají i vaší polohu.
  • Oprava problému, který mohl u některých uživatelů způsobovat neúplnou instalaci aplikace Vysílačka
  • Řešení problému, který některým uživatelům bránil v posílání nebo příjmu pozvánek v aplikaci Vysílačka
  • Řešení problému, který u některých uživatelů bránil zobrazení dříve získaných ocenění na panelu Ocenění v aplikaci aktivita.

Aktualizace je jako již tradičně doporučena všem uživatelům Apple Watch a to i přesto, že se s problémem potýkat nemusejí. Nové softwary totiž přináší zpravidla o zlepšení výkonu a stability systému či opravu bezpečnostních trhlin, které byly využitelné pro hackery.

apple_Watch_4_fb

Dnes nejčtenější

.