Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Monodraw

Monodraw vám pomůže s vytvořením nejrůznějších diagramů, grafů, tabulek a dalších podobných „projektů“. Její hlavní výhodou je, že výsledek je tvořen, dá se říci, textem, takže jej můžete vložit téměř kamkoliv.

[appbox appstore id920404675 oldprice=“599 Kč“]

Maxel

Aplikace Maxel je download managerem s mnoha funkcemi. Těmi hlavními je možnost pozastavit a pokračovat ve stahování později, rozdělení stahovaného souboru do více segmentů a tím zrychlit rychlost stahování a správa vaši fronty.

[appbox appstore id837352001 oldprice=“299 Kč“]

Theine 2

Theine 2 byl zdarma už před časem, ale pokud jste si jej nestihli stáhnout, teď to můžete napravit. Jedná se o nástroj, který udrží váš Mac „při životě“. Po vámi stanovenou dobu mu nedovolí se vypnout, uspat nebo ztmavit obrazovku, což se může hodit během stahování velkých souborů či při přehrávání videí.

[appbox appstore id955848755 oldprice=“29 Kč“]

Teddy Floppy Ear – Mountain Adventure

Hra Teddy Floppy Ear je určena především dětem. Ty mohou zažít dobrodružství s Méďou v příběhu, který si bere inspiraci ze známé polské pohádky. Děti se během hraní budou učit základy barev a jejich vzájemného míchání, rozpoznávat tvary a mnoho dalšího. Hra je stylizována do pěkné kreslené grafiky, takže děti rozhodně zabaví.

[appbox appstore id598947644 oldprice=“119 Kč“]

Steam

Rocket League

Fotbal s auty? V Rocket League to je realita. Postavte se AI nebo dalším reálným hráčům v několika módech tohoto bláznivého fotbalu. Cíl je jasný – vstřelte více gólů a vyhrajte! Kromě offline sezóny se můžete pustit také do soubojů 2v2, 3v3 nebo 4vs4. Titul navíc podporuje hru na více platformách, takže se můžete utkat s kamarády, kteří mají PlayStation 4, Xbox One nebo například Nintendo Switch.

[appbox steam simple 252950 oldprice=“19.99 €“]

Rust

Přežít. To je váš jediný cíl ve hře Rust. V tomto titulu se budete starat o to, aby vaše postava nehladověla, neměla žízeň, nemrzla. Kromě toho si musíte vyrobit zbraně, abyste se mohli postavit ostatním hráčům a přežít. Můžete spojit síly s dalšími hráči a postavit si příbytek, lovit zvěř, starat se o oheň a zkrátka dělat vše pro to, abyste nemuseli začínat znovu.

[appbox steam simple 252490 oldprice=“31.99 €“]

Two Point Hospital

Two Point Hospital je duchovní nástupce legendární hry Theme Hospital. Ve hře se budete starat o vlastní nemocnici, kterou postavíte, zařídíte nábytkem a vybavením, najmete doktory a personál a poté začnete přijímat pacienty. Ty trpí velmi zvláštními chorobami, kdy každý z nich vyžaduje určitý způsob léčby. Krásná grafika, zajímavá hratelnost i neotřelé nápady a vtipy dělají z tohoto titulu skvělý počin na dlouhé večery.

[appbox steam simple 535930 oldprice=“34.99 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.