Zavřít reklamu

Španělská Marbella je jedno z míst Evropy, ve kterém se můžete zahřát i v době, kdy už u nás vycházíte ven pouze ve svetrech. Když se rozhodnete na pár dní odcestovat a podívat se nejen k moři, ale i na místa jako je Gibraltar, Ronda, Malaga a mnoho dalších, rozhodně nezapomeňte jako správný fanoušek Applu zavítat také do nákupního centra La Canada přímo v Marbelle, ve kterém je zdejší Apple Store.

Jedná se tedy o jeden z obchodů, které jsou umístěné přímo v nákupním centru,  díky čemuž nepoutá tolik pozornosti jako ty, které Apple zasadil do historických nebo jinak významných budov. I přesto je zde cítit atmosféra Apple Store doslova na každém metru. Jedná se však z mého pohledu o nejméně zajímavý store, který jsem měl možnost navštívit. Nenajdete v něm totiž stěnu vytvořenou z rostlin jako je tomu například ve Vídni, ani vodopád jako v Milánu. Dokonce i samotné produkty jsou vystaveny jinak, než jak jsme tomu dnes zvyklí v moderních Apple Storech.

Způsob prezentace na stolech je samozřejmě stejný jako všude jinde, ovšem stěny pokryté produkty nejsou dřevěné a například v sekci s obaly rozhodně nemůžeme mluvit o vrcholu designu, tak jako například v Milánu. Na druhou stranu zde nechybí Genius Bar, kde vám zaměstnanci pomohou vyřešit vaše problémy s produkty nebo nastavit ty právě koupené.

Všeobecně bych tedy Apple Store v Marbelle vnímal tak, že pokud jste skutečný fanoušek a zrovna se nacházíte v okruhu 50 kilometrů, pak se do něj určitě podívejte. Pokud vás však lákají Apple Store prodejny kvůli jedinečnému designu samotných budov a vychytávkám jako jsou prosklené stropy s denním světlem, skleněná schodiště, vodopády nebo například živé rostliny, pak můžete prodejnu v Marbelle s klidem vynechat.

IMG_6470

Dnes nejčtenější

.