Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Lossless Photo Squeezer – Reduce Image Size

Potřebujete zmenšit velikost svých obrázků aniž by ztratily na své kvalitě? Vyzkoušejte Lossless Photo Squeezer. Ten dokáže zkomprimovat vaše PNG, JPEG a GIF soubory bez ztráty kvality. Navíc můžete jednoduše nechat upravit celou složku, takže pokud přijedete z dovolené se stovkami fotografií, váš harddisk vám určitě poděkuje.

[appbox appstore id704083918 oldprice=“299 Kč“]

OCRKit

OCRKit je opravdu velmi užitečný nástroj, který přetvoří PDF či grafický soubor v prohledávatelný soubor ve formátu PDF, RTF, HTML nebo TXT. Vaše naskenované dokumenty poté budete moci jednak upravovat, ale také v nich vyhledávat.

[appbox appstore id410309628 oldprice=“1.039 Kč“]

SimCity: Complete Edition

SimCity je legendární budovatelská strategie, která už má na svém kontě mnoho dílů. Ten nejnovější je k dispozici i v této Complete Edition, která kromě základní hry nabízí i všechna vydaná rozšíření. Postavte si své vysněné město, obchodujte se sousedy, vydělávejte a vyhněte se bankrotu v tomto oblíbeném titulu.

[appbox appstore id955981476 oldprice=“899 Kč“]

Steam

Hitman: Absolution

Nájemný zabiják Agent 47 se v díle s názvem Absolution dostal na naše počítače a konzole v roce 2012. I přesto se stále jedná o velmi kvalitní titul, ve kterém nás čeká mnoho misí, ve kterých máme vždy nějaký cíl. Jak jej zneškodníte je zcela na vás, cest je pokaždé mnoho.

[appbox steam simple 203140 oldprice=“19.99 €“]

Out of the Park Baseball 19

Pokud jste fanoušky baseballu a baví vás strategie, tento titul je určený přesně pro vás. Je oficiálně licencovaný MLB, takže se můžete těšit na reálné týmy včetně log, hráčů a všeho ostatního. Určujte strategii, prohrabávejte se statistikami,  vybírejte sestavu… a vyhrávejte!

[appbox steam simple 619290 oldprice=“33.99 €“]

The House of Da Vinci

V této logické adventuře zavítáme, jak již název napovídá, do domu Leonarda Da Vinciho. V něm se v roli jeho učence snažíte vyřešit, kam Da Vinci zmizel a v cestě vám bude stát velké množství hlavolamů, vynálezů a hádanek. Navíc v češtině!

[appbox steam simple 522470 oldprice=“19.99 €“]

Bad Dream: Coma

Point and click adventura Bad Dreams ve velmi zajímavém grafickém zpracování vypráví příběh s velmi hutnou atmosférou. Hra slibuje více možností průchodu, protože vše záleží na vašich rozhodnutích. Po jednom dohrání tak není problém hru začít znovu a pokusit se ji dohrát zcela jiným způsobem.

[appbox steam simple 538070 oldprice=“8.99 €“]

Macbook

Dnes nejčtenější

.