Zavřít reklamu

Zoskupenie IronHide Game Studio sa preslávilo hlavne vďaka svojmu excelentnému Tower Defense počinu v podobe Kingdom Rush. Do nového dielu z tejto série ostáva ešte nejaký čas, no tvorcovia neotáľajú a prinášajú update pre nemenej úspešný titul Iron Marines. Tento spinoff v podobe fantastickej stratégie v reálnom čase zaujal množstvo fanúšikov nielen svojou komplexnosťou a rýchlym priebehom, ale aj sympatickým grafickým spracovaním. Ako bolo avizované už začiatkom tohoto mesiaca, tvorcovia hry intenzívne pracovali na novom obsahu, pričom sme sa dočkali úplne novej planéty. Tá nesie meno Borealis a prichádza do hry Iron Marines o deň skôr, ako sa plánovane predpokladalo.

V novej expanzii sa dostávame na povrch ľadovej planéty, ktorá okrem nového vizuálu prináša aj nové jednotky a hrdinov. Hra Iron Marines sa od svojho debutu výrazne posunula, no spôsob hry je rovnako zábavný ako v prípade predchádzajúcich misií. Herný titul si vyslúžil mnohé ocenenia a to nielen od hráčskej komunity, ktorá je mimochodom veľmi početná, ale aj od kritikov a recenzentov. Ako v každom update, aj teraz sa stretávame s novými prémiovými hrdinami, ktorých si na zamrznutých mapách Borealis môžeme dosýta vychutnať. Samozrejmosťou sú aj nové schopnosti, spojenecké ale aj nepriateľské jednotky a mapy, na ktorých sa odohráva strategická akcia.

Animované spracovanie novej expanzie Borealis je ešte pútavejšie, ako v prípade predošlého updatu.

Je pozoruhodné, že štúdio IronHide nezabúda popri hlavnom projekte v podobe Kingdom Rush aj na svoj druhý počin. Fanúšikovia sa už čoskoro môžu pripravovať na nový kingdom Rush: Vengeance, v ktorom zohrá hlavnú úlohu temný vládca Vez’nan. V tomto prípade sa ale pripojíme k vedeniu jeho armády a pokúsime sa podmaniť si celý virtuálny svet Kongdom Rush. Napriek tomu, že je App Store v podstate presýtený titulmi zo žánru Rower Defense, IronHide Game Studio stojí stále na popredných priečkach. Nová expanzia Borealis by mala tejto skutočnosti len a len dopomôcť.

  • Hra Iron Marines pre zariadenia s iOS je dostupná v App Store

[appbox appstore id1056920931]

Iron

Dnes nejčtenější

.