Zavřít reklamu

Zatímco my v České republice si na zahájení prodejů nových iPhonů a Apple Watch počkáme až do 29. září, mnozí zákazníci ze zemí, které se dostaly do první vlny prodejů, již své nové hračky s logem nakousnutého jablka na zádech již mají. Mnozí z nich se o své dojmy okamžitě podělili na různých zahraničních fórech, díky čemuž si můžeme udělat parádní obrázek o tom, jak novinky působí na běžné uživatele. Právě pohled obyčejného člověka totiž mnohdy vypoví víc, než recenze od profesionálů. 

Twitter, Reddit a a mnoho dalších webů je již příspěvky nadšených uživatelů doslova zaplaveno, přičemž dojmy z novinek jsou prakticky jen pozitivní. Jeden ze čtenářů portálu MacRumors se v jejich fóru například nechal slyšet, že displej iPhonu XS Max je skutečně úžasný a je z něj ohromen. “Měl jsem dříve iPhone 7 Plus a poté iPhone X. Velikost “pluska” mi ale chyběla, tak jsem se rozhodl letos jít do iPhonu XS Max. Jeho velikost displeje je fajn a pokud máte větší ruce, parádně vám do nich sedne. Pocitově se mi navíc zdá trochu lehčí, než iPhone X, což je celkem paradox,” komentoval svou novou hračku nadšený majitel.

Nad váhou nového XS Max se pozastavilo více diskutujících a všichni se víceméně shodli, že více než 200 gramů na něm není rozhodně znát. Není jej podle nich problém nosit v džínách a celkově je novinka v ruce velmi příjemná a působí lehčím dojmem než iPhone X či XS. Pokud tedy potřebujete velký displej, ale bojíte se váhy, bát se nejspíš nemusíte. 

Nadšený je i diskutující pod přezdívkou jtx660, který porovnává displej iPhonu XS Max s displejem iPhonu 7. OLED panel je podle jeho slov naprosto nesrovnatelný s LCD u iPhonu 7. “První věc, která mě skutečně zaujala, byl obrovský 6,5” OLED panel, který působí velmi živý a je extrémně jasný, takže vás skvěle vtáhne. Po dvou hodinách používání nového iPhonu jsem vzal na chvíli zpět do rukou starou “sedmičku” a cítil jsem se s s ní poměrně limitován.” Co se pak týče fotoaparátu, ten si majitelé novinek též nemohou vynachválit. Zaostřování objektu je totiž podle jejich slov skutečně neuvěřitelně rychlé a hravě překonává veškeré předchozí modely. Parádní je i 4K video při 60 fps. 

Novinky se tedy Applu alespoň dle prvních ohlasů čtenářů skutečně povedly. Doufejme, že se tedy v následujících dnech nezačnou objevovat první problémy, které by dojem z nových vlajkových lodí pokazily. 

iphone xs fb

Dnes nejčtenější

.