Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů je již pár dní za námi a spuštění první vlny předobjednávek v zahraničí jakbysmet. Apple tak začíná pomalu připravovat předobjednané iPhony k doručení jejich novým majitelům, kteří se jich dočkají už tento pátek – 21. září. Doposud jsme však nevěděli, v jakých krabičkách je naleznou. Apple totiž design svých krabiček vždy lehce pozmění, čímž novinku od předešlých generací odliší. I design krabiček však již díky leakerovi Benu Geskinovi známe.

Geskin na svém Twitteru sdílel několik fotografií iPhonů v originálních krabičkách, které jsou podle všeho připraveny k expedici do jednotlivých obchodů. Na fotkách jsou ale bohužel jen dva typy krabiček, přestože nový iPhone XS a XS Max dorazili hned ve třech variantách. Na jejich podobu se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Jak můžete na fotkách vidět, i letos vsadil Apple na tapety, které spolu s novými iPhony na pódiu Divadla Steva Jobse představil. Od abstrakce však tentokrát přešel ke konkrétním věcem. Krom horního obrázku ale krabičky jinak ničím nevybočují. Na jejich bocích totiž naleznete jako již tradičně nápisy iPhone a nakousnutá jablíčka, spodní stranu pak zdobí samolepka s přesnými specifikacemi modelu.

Pokud si i vy brousíte na nový iPhone zuby, budete si muset ještě pár dní počkat. V České republice totiž startují předobjednávky až 21. září s tím, že se u nás začnou produkty prodávat až 29. září kvůli státnímu svátku připadajícím na 28. září.

iphone xs box fb

Dnes nejčtenější

.