Zavřít reklamu

S blížícím se představením nových iPhonů vyplouvají na světlo světa další a další informace, které nám chystané modely přibližují a ani dnešek není v tomto ohledu výjimkou. Reportérům z agentury Bloomberg se totiž podařily zjistit od svých zdrojů velmi zajímavé informace, které nám prozrazují spoustu detailů o chystaných modelech. Co od nich tedy můžeme čekat?

Pokud jste doufali, že letošek přinese další obří inovace, nejspíš budete následujícími řádky lehce zklamání. Letošní prémiové iPhony s OLED displeji by se totiž měly vydat “eskovou” strategií, kterou Apple razil i v minulosti. To ve zkratce znamená, že se dočkáme prakticky stejného těla, se kterým vloni přišel iPhone X, které přinese rychlejší procesor a vylepšený fotoaparát. Právě o těchto dvou vylepšeních se Bloomberg ve své zprávě zmiňuje. Jaká vylepšení fotoaparátu ale novinka přinese bohužel v tuto chvíli nevíme. Nicméně je možné, že se dočkáme například dalších portrétních režimů či podobné věci. Střední 6,1” iPhone údajně skutečně dorazí ve více barevných variantách a Apple se na něm pokusí ušetřit jak LCD displejem, tak i hliníkovým tělem či horšími “vnitřnostmi”.

V černé bude vypadat 6,1″ iPhone skutečně parádně: 

Konec „plusek“? Možná ano

Poměrně zajímavé novinky prozradil Bloomberg i o chystaném iPhonu X Plus. Ten by měl podle něj začínat na ceně, na které vloni začal iPhone X. V České republice by tak měl být dostupný v nejnižší úložné kapacitě za necelých 30 tisíc korun. Velmi zajímavé je i to, že při přemýšlení nad jeho názvem údajně Apple koketoval i s tím, že u něj označení “Plus” úplně vypustí a pojmenuje jej jinak. Zda se tak rozhodl či nikoliv ale bohužel v tuto chvíli jasné není. Nicméně 5,8” model by měl na pulty obchodů dorazit jako iPhone Xs. Zaměstnanci Applu alespoň tvrdí, že se s tímto názvem kalkuluje.

Opomenout nesmíme ani novinky o podpoře dvou SIM karet. Podle zdrojů Bloombergu přijde s touto možností hned dvojice iPhonů a to 6,1” a 6,5” model. Dostupnost těchto iPhonů však bude bohužel jen v některých oblastech.

Dnešní zpráva Bloombergu tak víceméně potvrzuje informace z minulých týdnů, nezmiňuje se však například o podpoře Apple Pencil, kterou by mělo větší “plusko” údajně dostat. Na finální potvrzení si ale budeme muset stejně ještě nějaký ten pátek počkat. Od představení nových iPhonů nás totiž v tuto chvíli dělí odhadem zhruba tři týdny. 

2018-iphones-trio-fb

Dnes nejčtenější

.