Zavřít reklamu

Letošní podzim bude na produkty od Applu skutečně velmi bohatý. Krom trojice nových iPhonů bychom se totiž měli dočkat také dvou nových iPadů Pro s Face ID a bezrámečkovým designem, nástupce MacBooku Air, spuštění prodejů bezdrátové nabíječky AirPower a nového nabíjecího pouzdra pro AirPods a v neposlední řadě i nové generace Apple Watch, která ponese velmi pravděpodobně označení Series 4. Právě příchod nových chytrých hodinek Apple před nedávnem de facto potvrdil registrací tohoto produktu v eurasijské ekonomické databázi.

V databázi samozřejmě přesný název produktu nefiguruje. Hodinky jsou v ní totiž označeny kódovými označeními A1977, A1978, A1975, A1976, A2007 a A2008, přičemž všechny z nich by měly dorazit s novým watchOS 5. Příchod Apple Watch Series 4 letos na podzim se tak zdá více než pravděpodobný. Tím spíš, když už tato databáze v minulosti odhalila další produkty od Applu, kterých jsme se vždy do pár měsíců skutečně dočkali. Namátkou lze zmínit iPhone 7, Apple Watch Series 2, AirPods či nedávno představený levný iPad. 

Registrace šesti zařízení je však přesto poměrně zajímavá. Pokud bychom totiž brali v potaz to, že Apple bude i nadále vyrábět hodinky ve dvou velikostech, znamenalo by to, že se letos dočkáme “jen” třech verzí. V úvahu tak připadá buď to, že Apple přestane vyrábět hodinky bez podpory LTE, či že oseká materiály, ze kterých hodinky vyrábí. 

Takto by mohly Apple Watch Series 4 vypadat:

Obecně se od Apple Watch Series 4 očekávají velké věci. Podle všech dostupných zpráv by totiž měly přinést první velkou designovou změnu od svého uvedení na trh. Jejich displej by se měl totiž zvětšit až o 15 % a to především díky zúžení rámečků, které jsou u nynějších verzí poměrně široké. Šasi by se ale žádných obřích změn, díky čemuž se můžeme těšit na kompatibilitu stávajících řemínků.

Snad nás tedy Apple potěší u těchto hodinek i příjemnou cenou, která bude shodná či jen o něco málo vyšší než je u nynějších modelů. Zda tomu tak bude či ne se ale stejně dozvíme až po jejich představení. 

apple-watch-series-42

Dnes nejčtenější

.