Zavřít reklamu

Concept Creator jsou známí především koncepty a návrhy smartphonů, občas ale přijdou i s jiným produktem. Nyní se podívali na zoubek chystaným Apple Watch Series 4 a představují nám je tak, jak by dle nich mohly vypadat. Hlavním prvek tohoto konceptu jsou užší rámečky kolem displeje, čímž by samozřejmě došlo ke zvětšení displeje. Rámečky a jejich velikost jsou momentálně hlavní téma i u spekulací o nových iPhonech a iPadech.

V tomto konceptu si hodinky zachovávají svou stávající tvář, včetně korunky a tlačítka pod ní. Přitom některé spekulace uvádí, že by o tyto prvky mohli Series 4 přijít. Nahradit by je totiž mohlo tlačítko s haptickou odezvou. Stejně tak se podle Concept Creator nedočkáme velkých změn u řemínků či senzorů zespodu hodinek. Tedy alespoň na pohled. Větší displej určitě uvítá každý potenciální zákazník, ale možná už je čas na větší změnu designu tak, jak jsme zvyklí u iPhonů. U nich vždy dochází po několika letech k změně designu, občas i celkem razantní.

Jaké změny byste u nových Apple Watch uvítali vy? Líbí se vám návrhy v galerii výše, nebo vám přijdou až moc podobné současné generaci?

watch koncept uvodni

Dnes nejčtenější

.