Zavřít reklamu

iPhone 7 Plus v posledních týdnech svým majitelům padá z ruky velmi často. Nedávno jsme psali o tom, že tento model přežil pád z letadla z výšky 300 metrů. Po nalezení navíc jeho majitelka zjistila, že není ani poškrábaný či nějak jinak poničený. Nyní se na internetu objevil podobný příběh.

Turecká žena si chtěl natočit jízdu na obřím kolotoči v zábavním parku v Orlandu. Jedná se totiž o největší atrakci svého druhu a ona si tento svůj zážitek chtěla uchovat. Že se jedná o hloupý nápad zjistila po pár vteřinách, kdy jí vítr telefon vyrazil z ruky. Její iPhone 7 Plus tak padal ze stometrové výšky přímo na zem. Celý incident je natočený na videu a kamera dokonce stále běžela, když žena telefon opět našla. K jeho nalezení využila funkci Find My iPhone a když k němu dorazila, nestačila se divit. Oproti předešlému případu byl sice její telefon poškrábaný, ale jinak plně funkční. „Je to opravdu zázrak, že se mému telefonu nic nestalo a že není nijak výrazně poškozený.“ uvedla majitelka iPhonu.

Hádáme, že iPhone X by po takovém pádu už nefungoval.

 

Celé video i s pádem ze stometrové výšky si můžete pustit níže. Z něho můžeme vidět, že žena měla opravdu štěstí. Telefon totiž dopadl na záda a ne na displej. To by totiž nejspíše znamenalo jeho rozbití a my bychom o tomto incidentu nepsali.

iphone 7 plus

Dnes nejčtenější

.