Zavřít reklamu

Můžeme být sebeopatrnější, každému se ale občas stane, že mu smartphone prostě vyklouzne z rukou. Dopadne-li pak na tvrdší povrch, tak se modlíme, aby se to obešlo bez vážnějších poškození. Pokud by nám smartphone vypadl například z letadla, leckdo by se ihned smířil s jeho koncem. Stejné myšlenky se asi honily hlavou i Servine Naberthaus ze Spojených států.

Na začátku července letěla se svým známým v dvojplošníku po Ames v Iowě. Pohled na krajinu z ptačí perspektivy ji natolik uchvátil, že si jej chtěla uchovat alespoň na fotografii. Když ale vytáhla svůj iPhone, tak ji ho vítr vytrhl z ruky a smartphone padal na zem volným pádem z výšky takřka 300 metrů.

Přežil by takovýto pád i iPhone X?:

 

Podle tamní televize WHO žena ihned po přistání zkoušela iPhone dohledat pomocí funkce „Najít iPhone“. První pokus byl ale neúspěšný. Než si šla kupit nový telefon, pro jistotu zkusila iPhone ještě jednou hledat. K jejímu velkému překvapení byl druhý pokus úspěšný. IPhone nalezla ve vysoké trávě v jedné z obytných čtvrtí. K jejímu překvapení byl telefon bez škrábanců a zároveň zobrazoval oznámení o nadcházející pracovní schůzce.

,,Byl jsem doslova šokovaný. Vůbec nechápu, jak je něco takového možné a chvíli nevěřil, že to je skutečně ten samý telefon. Není přeci možné, aby smartphone přežil pád z letadla. Tenhle je ale zřejmě skutečně zázračný.“ řekl místní televizi Servinin spolucestující.

iPhone 7 Plus camera FB

Dnes nejčtenější

.