Zavřít reklamu

Přestože je design bezdrátových sluchátek AirPods některými uživateli vnímán jako velmi nadčasový a skutečně povedený, jiní jsou zklamaní z toho, že je Apple vyrábí jen a pouze v elegantním bílém provedení, přestože by jim slušela například i černá či zcela jiný design. Naštěstí ale existují společnosti, které tato přání dokáží bez větších problémů splnit a AirPody přebarvit do nových odstínů či motivů. Jedním z těch nejpovedenějších je bezpochyby motiv počítače Macintosh.

Originální Macintosh jste již určitě mnohokrát viděli. Jedná se totiž o stroj, který již inspiroval spoustu výrobců převážně příslušenství k tvorbě doplňků právě s jeho designem. K dostání jsou tak například již i kryty na celou řadu iPhonů, které jsou zbarveny do obligátní béžové barvy s šedými pruhy znázorňujícími průduchy a duhovým jablkem, které Apple používal jako logo v letech 1977 až 1998. A i nová úprava AirPods z tohoto designu vychází. 

Jak můžete vidět v galerii, společnost ColorWare, z jejích dílny tato úprava sluchátek pochází, přebarvila lesklé bílé AirPody do matné světle béžové barvy, která se rovněž objevuje i na nabíjecím pouzdru. Boky nabíjecího pouzdra pak lemují šedé pruhy znázorňující průduchy a duhové logo společnost promítla do tlačítka na zadní straně pouzdra, které je v běžném případě klasicky bílé. 

Jelikož se jedná o skutečně unikátní designový kousek, je jeho cena poměrně vysoká. Výrobce si za ně totiž účtuje 399 dolarů, což je více než dvojnásobek standardní ceny AirPods u Applu. Ta je totiž 159 dolarů, což odpovídá 4990 korunám v našich končinách. Pro milovníky staré klasiky či skalní fanoušky Applu by ale mohla být tato cena ještě přijatelná. Pokud byste tedy mezi ně patřili i vy, mrkněte na tento web, kde se o nich dozvíte více. 

airpods 1

Dnes nejčtenější

.