Zavřít reklamu

Od posledních zpráv o druhé generaci bezdrátových sluchátek AirPods už uplynulo opravdu spoustu vody a jeden by si skoro myslel, že jsou práce na tomto produktu zastaveny. Podle velmi čerstvé zprávy tomu tak však naštěstí není. Nová generace bezdrátových sluchátek se totiž již kvapem blíží a co víc, Apple už začal dokonce pomalu chystat generaci následující.

O druhé generaci AirPods víme to, že by se měly dočkat voděodolnosti, lepšího potlačení okolního zvuku a snad i lepší výdrže baterie. Nová zpráva žádnou z těchto informací nepotvrzuje, ale hovoří se v ní o tom, že ke konci letošního roku, nejpravděpodobněji pak na podzim, skutečně sluchátka přijdou. Jejich cena pak bude vyšší než u stávajícího modelu, jelikož u nich Apple použije svou prodejní strategii praktikovanou u iPhonů. V nabídce tak ponechá jak stávající model za stejnou cenu, tak i model lepší za cenu vyšší. Cena 2. generace AirPods ale není ani zdaleka to nejzajímavější, co díky Marku Gurmanovi z Bloombergu vyplulo na povrch.

Podle jeho zdrojů, které by měly být přímo z Applu, začíná jablečná společnost pomalu pracovat na třetí generaci AirPods, která by měla spatřit světlo světa již v příštím roce. Ta by měla být high-end sluchátky a měla by disponovat perfektním zvukem, ještě lepším potlačením okolního hluku a především by pak měla fungovat i bez spojení s iPhonem, iPadem nebo Macem. Díky tomu by tak dostalo využívání těchto sluchátek zcela nový rozměr.

Náhlavní sluchátka jsou na cestě

Krom perfektní 3. generace AirPods bychom se měli v příštím roce dočkat i náhlavních sluchátek, o kterých jsme slyšeli též velmi zajímavé informace v minulých měsících. Ty by měly cílit především na profesionální uživatele, audiofily a na různá hudební studia, která by je měla ocenit nejvíce. Zajímavé je, že tato sluchátka mohla spatřit světa již na konci letošního roku, ale kvůli složitějšímu vývoji musí být nakonec jejich představení odsunuto až na příští rok.

Třetím produktem, na který se můžeme těšit v příštím roce a nadchne především milovníky kvalitního zvuku, je druhá generace HomePodu. Detaily o tomto produktu ale bohužel neznáme. Apple se však pravděpodobně zaměří především na vylepšení už tak velmi kvalitního zvuku a výrazný rozvoj umělé asistentky Siri. 

Uvidíme, zda jsou tedy Gurmanovy zprávy pravdivé či nikoliv. Pokud však čekáte na druhou generaci AirPods jako na smilování, vaše trápení bude trvat už jen pár měsíců. Jestliže vás ale nemrzí připlatit si za ještě kvalitnější a inovativnější produkt, počkejte raději do příštího roku. 

airpods FB

Dnes nejčtenější

.