Zavřít reklamu

Minulý víkend jsme vás informovali o tom, že se podle analytika Ming-Chi Kua Apple zabývá vývojem prvotřídních náhlavních sluchátek, která by měl představit ke konci tohoto roku. Tyto sluchátka by se měla vyznačovat jednak opravdu fenomenálním zvukem a druhak pak zcela novým designem, kterým je Apple odliší od Beats, která se ve světě těší velké oblibě.

Zpráva o chystaných sluchátkách samozřejmě svět velmi zaujala a po pár dnech proto začali mnozí designéři ukazovat, jak by podle nich mohly vypadat. Jedním z nejpovedenějších návrhů se blýskl designér portálu The Apple Post, a proto vám jej chceme v naší galerii pod tímto odstavcem ukázat. Poslední sluchátka v galerii jsou pak z dílny Martina Hajka, od kterého se však nejspíš dočkáme v následujících dnech daleko větší nálože.

Jak můžete sami na pár konceptech vidět, sluchátka vypadají opravdu skvěle. Přesto se však na první pohled od těch, která vyrábí Beats v pár detailech zcela neliší. Na druhou stranu je však poměrně jasné, že se v tomto odvětví po designové stránce již s ničím zcela převratným přijít nedá a proto se nejspíš design Applu jiným sluchátkům více čí méně podobat bude.

Bezdrátová sluchátka AirPods se již brzy dočkají nového obalu:

Ačkoliv není v tuto chvíli zcela jasné, zda sluchátka skutečně přijdou či nikoliv, jistou logiku by tento krok měl. Jablečná společnost by uvedením tohoto produktu skvěle doplnila své portfolio pro milovníky hudby, kteří by si mohli vybírat jak z kvalitních bezdrátových pecek, tak z klasických náhlavních sluchátek, popřípadě HomePodu.

Snad se tedy podobného produktu na konci tohoto roku skutečně dočkáme. Jelikož se však Apple sám chlubil tím, že při vývoji HomePodu získal plno užitečného materiálu, který bude moci zužitkovat pro vývoj budoucích produktů, osobně jsem k jejich příchodu spíše optimistický. Nechme se však překvapit.

over ear apple fb

Zdroj: theapplepost

Dnes nejčtenější

.