Zavřít reklamu

Přestože jsme ještě před pár dny s brzkým příchodem nové generace Apple Watch příliš nepočítali, informace z druhé beta verze systému iOS 12 nás přesvědčily o pravém opaku. Apple v betě totiž opět zanechal několik zmínek o chystaných produktech, které jsou sice skryty za kódová označení, jejich rozluštění ale s ohledem na letitou stejnotvárnost nebyl sebemenší problém. Vypadá to tedy, že Apple Watch Series 4 letos na podzim skutečně dorazí.

Už včera večer jsme se vám pokusili v souhrnném článku naznačit, co bychom od nich mohli čekat. Úniků informací o tomto produktu však nebylo zrovna mnoho a tudíž je z velké části zahalen tajemstvími. I z těch pár informací, které nám zdroje z dodavatelského řetězce a analytici prozradili, však jsou schopni designéři vytvořit první koncepty, které by měly právě novou generaci jablečných smartwatch znázorňovat. A právě jeden takový koncept tu pro vás dnes máme.

Jednou z nejzajímavějších informací, kterou jsme o hodinkách doposud slyšeli, byla zvěst o vcelku výrazném zvětšení displeje. Pokud se totiž na stávající Apple Watch zadíváte pozorněji či si nastavíte jako ciferník tapetu z fotografie, všimnete si, že OLED displej hodinek obklopují skutečně tlusté rámečky. A právě ty by měly podle všeho zmizet, což můžete vidět i na konceptu výše. Displej by se tak mohl rozpínat skutečně po celé přední straně až do krajů. Krom displeje by se mohly dočkat přepracování i senzory na spodní straně hodinek, které by mohly nově zvládat daleko více funkcí. Možná právě kvůli tomu by tak Apple mohl změnit i jejich tvar.

Displej a senzory by však mohly být tím jediným, co by Apple u svých hodinek změnil. Pár zpráv z minulých týdnů totiž hovoří o tom, že by se mělo tělo hodinek měnit nemělo a všechny pásky, které nyní k hodinkám lze využít, by měly být kompatibilní i s novou sérii. Pokud jste tedy vášnivým sběratelem a potrpíte si na to, mít denně na ruce hodinky s jiným páskem, můžete být spokojeni. 

A jaký názor máte na koncept vy? Líbily by se vám takovéto hodinky, nebo je podle vás takovýto displej zbytečnost a bohatě si vystačíte s jeho nynější verzí. A pokud se vám hodinky líbí, jakou cenu byste za ně byli ochotni zaplatit? 

apple watch 4 koncept fb

Dnes nejčtenější

.