Zavřít reklamu

Jistě mi dáte za pravdu, když řeknu, že je Instagram opravdu skvělá sociální síť, která je jako dělaná ke špionáži lidí. S rostoucí oblibou Instagramu totiž samozřejmě narůstá i intenzita přidávání fotografií či využívání Instagram Stories, na které můžete své denní zážitky zachytit a na dalších 24 hodin je ukázat světu. Právě na příbězích se však často objevují skutečné klenoty, které některé jedince zvednou ze židle natolik, že si je vyscreenují a prodiskutují je například se svými přáteli. Přesně tito “špióni” však měli poslední měsíce ztížené. Instagram totiž testoval novinku, která spočívala v tom, že na vyscreenovaný příběh osobu, která jej přidala, upozornila. To však naštěstí končí.

Podle nových informací vyhodnotil Instagram tuto novinku jako zbytečnou a její beta testování oficiálně ukončil. To ve zkratce znamená, že pokud jste si na svém Instagramu v posledních měsících všimli toho, že dostáváte upozornění na screenování vašeho příběhu, nyní byste již nic podobného vidět neměli. Na druhou stranu bychom však úplně jásat zatím neměli. Je totiž možné, že Instagram vyhodnotil jako špatnou jen tuto formu upozorňování, ale do budoucna přijde s něčím jiným, které bude tento “problém” řešit a v aplikaci se finálně zabydlí. 

Instagram čekají velké novinky

V poslední době je celkově o Instagramu slyšet opravdu hodně. Jeho vývojáři do něj totiž neustále přidávají vcelku zajímavé novinky, přičemž ty největší by mohly teprve přijít. Dočkat bychom se měli například možnosti sledovat na něm a přidávat od něj dlouhá videa, kterými by Instgram rád konkuroval YouTube. Jejich tvůrcům by měl za jejich shlédnutí dokonce po vzoru svého konkurenta vyplácet honorář. Vše je ale zatím spíše v plenkách, nicméně první testy by se měly rozjet už poměrně brzy. 

A co vy? Jaký názor máte na nynější podobu Instagramu? Jste s ní spokojení, nebo zastáváte názor, že jeho první verze byly mnohem lepší, než jeho současná podoba? 

Illustrations Of Facebook Inc.'s Instagram As App Changes Its Look

Dnes nejčtenější

.