Zavřít reklamu

Minulý týden jsme vás informovali o tom, že začal Instagram testovat zajímavou novinku, díky které budete mít velmi dobrý přehled o tom, kolik času na Instagramu denně, týdně či měsíčně trávíte. Díky tomu byste si tak měli mnohem snáz uvědomit, že to s touto sociální sítí přeháníte, což by mělo eliminovat případnou závislost. Tato novinka však není tím jediným, co Instagram chystá. 

Portálu TechCrunch se podařilo zjistit, že Instagram testuje novou funkci, která jeho uživatele upozorní na to, že již shlédli veškerý obsah feedu, který je momentálně k dispozici. K tomuto kroku se uchýlil především kvůli tomu, že po zavedená nového řazení příspěvků vznikají mnohdy zmatky a uživatelé si nejsou jisti, zda již viděli vše, co se na Instagramu objevilo. Kvůli tomu tak mnohdy nekonečně rolovali dolů jen aby si potvrdili, že na nic nezapomněli. A právě tomu bude díky novince konec. Pokud uvidíte veškerý obsah, kteří vaši přátelé přidali za posledních 48 hodin, Instagram vás na to upozorní. 

V galerii si můžete prohlédnout dvě novinky, které nyní Instagram testuje:

Na dotazy médií se odmítl Instagram pochlubit s dalšími detaily, nicméně potvrdil, že tuto funkci testuje. Na detaily, které nám fungování této novinky prozradí, si tak budeme muset ještě nějaký ten pátek počkat. Dá se však očekávat, že se této novinky dočkáme již poměrně brzy. 

Už nyní je velmi pravděpodobné, že se díky této funkci nejspíš sníží doba potřebná pro prohlédnutí Instagramu. Díky tomu, že bude i prohlížení o poznání jednodušší, tak bude vaše digitální zdraví daleko lépe chráněno. Odpadnou totiž již zmíněné starosti o to, zda jste zkontrolovali skutečně vše. A vězte, že těmi mnoho uživatelů Instagramu skutečně trpí. 

instagram

Dnes nejčtenější

.