Zavřít reklamu

V minulých dnech jsme si pro vás, naše věrné čtenáře, připravili návody na to, jak sledovat dnešní konferenci WWDC 2018 z jakékoliv platformy. My v redakci už nedočkavě odpočítáváme poslední hodiny a minuty a věřím, že někteří z vás také. Apple by na této konferenci měl s největší pravděpodobností spustit prodej bezdrátové nabíječky AirPower. Taktéž se nejspíše dočkáme obalu pro AirPods s podporou bezdrátového nabíjení. Po softwarové stránce se můžeme těšit na nové operační systémy, a to iOS 12, macOS 10.14, watchOS 5 a tvOS 12.

Takto vypadaly upoutávky k minulým ročníkům WWDC:

Pojďme si tedy společně připomenout, jak dnešní konferenci WWDC 2018 sledovat z jakékoliv platformy. Ať už se tuto konferenci chystáte sledovat z Apple zařízení, nebo například z Windowsu nebo Androidu, máte tu možnost. Stačí se pomocí odkazů níže jednoduše přepnout na takový článek, který je určený pro vaši platformu:

Na závěr jen zmíním nějaká fakta, která by vás mohla zajímat a v případě, že se na konferenci chystáte dívat, byste je měli vědět. WWDC 2018 se koná v Californii v San José, konkrétně v McEnery Convention Center. Celá konference započne již dnes, tzn. 4. června 2018 v 19:00 našeho času.

Samozřejmě nesmím zapomenout zmínit, že již během konference a po ní se na Letem světem Applem můžete těšit na články, ve kterých najdete přehled všech důležitých novinek. Články bude opět připravovat množství redaktorů tak, aby vám žádná novinka neutekla. Budeme velice rádi, když budete stejně, jako každý rok, sledovat vývojářskou konferenci WWDC společně s Letem světem Applem!

wwdc18_macbook_fb

Dnes nejčtenější

.