Zavřít reklamu

Krátce po skončení úvodní keynote z letošní WWDC vydal Apple první beta verze svých nových systémů ve kterých se objevuje celá řada novinek, o kterých jsme vás na našem webu informovali či ještě v průběhu tohoto večera a zítřejšího rána informujeme. Tyto bety jsou však zatím určeny pouze registrovaným vývojářům, nicméně pro vás chystáme návod, jak je do svých iPhonů a iPadů dostat, aniž byste se mezi ně řadili a měli zaplacený vývojářský poplatek.

Bety nových systémů stáhnete jako běžné aktualizace přes nastavení v iPhonu pro iOS 12 a v Apple TV pro tvOS 12, aplikaci Watch na iPhonu pro watchOS 5 a Mac App Store na Macu. 

Jelikož se jedná o první beta verze nových systémů, je vcelku pravděpodobné, že nebudou úplně stabilní a proto bychom jejich instalaci doporučovali buď na sekundární zařízení či uživatelům, kteří mají z těmito věcmi zkušenosti (či trpělivost). Na druhou stranu by ale měly být minimálně macOS a iOS zaměřeny především na výkon a stabilitu, takže by mohly být v porovnání s první betou iOS 11 o poznání stabilnější. 

ios-12-beta-1-1200px-guide

Dnes nejčtenější

.