Zavřít reklamu

Nebaví vás barevné varianty iPhonu X a říkáte si, jak by tomuto prémiovému krasavci slušela nějaká další barva? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Podle leakera Bena Geskina, kterého si nejspíš z loňského léta, kdy odhaloval tajemství okolo iPhonů X, dobře pamatujete, totiž Apple skutečně další barevnou variantu své nynější vlajkové lodi chystá. iPhone X by se měl totiž přebarvit do odstínu Blush Gold, tedy do jakéhosi načervenalého zlata.

Podle tweetu, který Geskin umístil na svůj účet, je iPhone X v této barvě již ve výrobě a nese kódové označení D21A. Apple by pak měl tuto verzi představit později v tomto roce, pokud se tedy jeho plány nezmění a on nakonec tuto barevnou variantu nezruší.  Na fotografie, které umístil Geskin na Twitter, se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Se zlatou se již počítalo

V tomto odstínu by vypadal iPhone X vskutku dobře, nemyslíte? Zajímavé však je, že o něm Apple nejspíš přemýšlel již před jeho představením. V minulém roce se totiž braly barevné varianty černá, bílá a zlatá jako téměř hotová věc a mnoho zákazníků tak bylo nemile překvapeno, když tuto barevnou variantu Apple nakonec nepředstavil. K tomu jej pak podle některých úniků prý vedly neúspěchy spojené s výrobou takto obarvených modelů, protože barva na rámečcích prý nedosahovala takové kvality, jakou Apple očekával.

Představování dalších barevných variant v průběhu roku není navíc pro Apple nic neobvyklého. Vloni touto dobou totiž například ukázal speciální (PRODUCT) RED edici svých iPhonů 7 a 7 Plus, které sklidily u zákazníků velký úspěch. Kdybychom pak zapátrali trochu hlouběji v minulosti, zjistili bychom, že i bílá verze iPhonu 4 debutovala až v dubnu 2011, tedy devět měsíců po jejím černém bratříčku.

Uvedení nových barevných variant bychom se mohli teoreticky dočkat již příští týden na první letošní konferenci, která by měla být podle pozvánky zaměřena především na vzdělání, konkrétně na studenty a učitele. Uvedení nových barevných variant by však každopádně daleko více slušelo ústní představení na pódiu než pár řádků v tiskové zprávě. Jak se ale Apple rozhodne je v tuto chvíli ve hvězdách. Za zlatou barevnou variantu iPhonu X a červené “osmičky” bychom se však rozhodně nezlobili.

gold-iphone-x

Dnes nejčtenější

.