Zavřít reklamu

Přestože černá a bílá barva loňského iPhonu X náramně sluší a většina zákazníků si mezi těmito barvami vždy svého favorita vybere, čas od času si někteří z nich postěžují, že je škoda, že Apple nesáhl i po variantě zlaté, jako tomu bylo v minulých letech. Na té však podle všeho Apple skutečně pracoval, ale kvůli výrobním problémům ji bohužel nakonec do své nabídky nezařadil. To by se ale mělo letos změnit.

Včera večer jsme vás informovali o tom, že se letos podle všeho dočkáme skutečně “pluskového” iPhonu X, kterým Apple uspokojí všechny zákazníky lačnící po velkém displeji. Větší model však nebude to jediné, na co se můžeme letos těšit. Po jeho boku se totiž nejspíše představí i 5,8” iPhone s OLED displejem a 6,1” iPhone s LCD displejem. Všechny tři by se pak měly podle včerejší zprávy přebarvit do zlatého kabátku. A právě na to, jak by mohly letošní zlaté iPhony vypadat, se můžete podívat v naší galerii.

Tak co, dali byste přednost černé verzi se zlatými rámečky, bílé verze se zlatými rámečky nebo rovnou celozlatému iPhonu X? Přiznáme se, že ani my v redakci jsme se nedokázali shodnout, jaký model by byl podle nás nejpovedenější. Jsme si však jisti tím, že zlatá by iPhonu X bezesporu velmi slušela a v nabídce bychom tuto variantu velmi rádi viděli.

Nechme se tedy překvapit, s čím na nás Apple nakonec v září vyrukuje. Třeba si nakonec budeme moci vybírat z daleko více barevných variant, než nyní tušíme. Toto tajemství nám však poodkryjí až následující měsíce a úniky, kterých bude tak jako každý rok nespočet.

iphone x plus gold

Zdroj: Martin Hájek

Dnes nejčtenější

.