Zavřít reklamu

Před malou chvílí rozeslala jablečná společnost médiím pozvánku na událost, kterou pojmenovala “Creative New Ideas for Teachers and Students”. Ta se bude konat už 27. března v Chicagu od 10:00 tamního času, tedy od 18:00 času našeho. Jelikož je již podle názvu jasné, že by se mělo pojednávat o prezentací jakýchsi nových možností či myšlenek pro učitele a studenty, mohli bychom se dočkat několika opravdu zajímavých novinek v čele s novými produkty.

Jako velmi pravděpodobné se zdá představení nové generace 9,7” iPadu, který by měl v nabídce nahradit ten, který Apple představil vloni v březnu. Tento model by však měl být o poznání levnější, čímž by byl pro mnoho uživatelů včetně studentů přívětivější.

Další produkt, který by se mohl na této události představit a svět o něm v posledních týdnech velmi často hovoří, je zlevněný či upgradovaný MacBook Air. Pokud by se jej Apple rozhodl skutečně zlevnit, jeho cena by mohla podle analytika Ming-Chi Kua klesnout na zhruba 799 až 899 dolarů, čímž by byl pro mnohé uživatele opět o poznání dostupnější.

Touto událostí by též mohl Apple odstartovat prodeje bezdrátové nabíjecí podložky AirPower. Mnoho zahraničních zdrojů totiž potvrdilo, že je start jejich prodejů naplánován právě na březen a tato událost by tomu tudíž odpovídala. Stejně tak bychom se mohli dočkat vypuštění iOS 11.3, o kterém by se mohl Apple na této události více rozpovídat a veškeré novinky (hlavně pak Kondici baterie) detailně vysvětlit.

Nechme se tedy překvapit, co si pro nás Apple v tento den připraví a zda nám pár detailů ohledně této akce neprozradí již v následujících dnech. Pokud bychom se však skutečně dočkali nějakého z výše zmíněných produktů, bylo by to jistě zajímavé.

mar-27

Dnes nejčtenější

.