Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Enlight
Oblíbená aplikace Enlight je dnes konečně ke stažení zcela zdarma. Vítěz ocenění Apple Design za rok 2017 nabízí v přehledném a elegantním uživatelském rozhraní obrovskou spoustu nástrojů pro úpravu a vylepšení fotografií. Enlight je jeden z nejvýkonnějších all-in-one foto editorů pro iOS.

[appbox appstore id930026670 oldprice=“59Kč“]

 

Funnel
Aplikace Funnel v hodinových intervalech sbírá nejnovější a nejdůležitější zprávy ze zpravodajských webů, jako je BBC, NPR, CBC, VOA, Fox 5 a řady dalších. Shrnutí těch nejdůležitějších novinek vám pak podává v audio formátu.

[appbox appstore id964666344 oldprice=“29Kč“]

System Activity Monitor
Oblíbená utilita System Activity Monitor je opět k dipozici zdarma. Kontrolujte důležité položky, jako je stav vaší baterie, spotřebu paměti i místa a další údaje o vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“29Kč“]

Easy Spending
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“29Kč“]

Epica 2 Pro
Epica 2 Pro je druhá generace populární fotografické aplikace. Nabízí plno nových efektů a dalších funkcí. Aplikace je bez reklam, vodoznaku a nabízí sdílení na sociálních sítích i do cloudových služeb.

[appbox appstore id922863739 oldprice=“59Kč“]

PixelMaze
Pixely, pixely, pixely – to je to, oč v této hře běží. Na posbírání všech pixelů a nalezení cíle máte 100 sekund. Hra nabízí i nekonečný mód ve 3D. Hra je bez reklam a bez nákupů v aplikaci.

[appbox appstore id1252617787 oldprice=“29Kč“]

Noogra Nuts
Noogra Nuts je cool zábavná arkáda, ve které musíte ovládat roztomilou malou veverku, oplývající opravdu jedinečnou schopností, kterou je rozbíjení oříšků za použití její vlastní malé hlavy. Nakláněním svého iOS zařízení ovládáte pohyby veverky a klepnutím skáčete.

[appbox appstore id501357672 oldprice=“89Kč“]

Run Cow Run
Run Cow Run je neuvěřitelně zábavná, originální a vysoce návyková hra, od které se nebudete moci odtrhnout. Její hlavní hrdinkou je kráva, která se jednoho dne pokusí umožnit útěk všem svým kolegům a kolegyním z farmy. Na útěku před zlým farmářem musí všechny osvobodit a vyhýbat se překážkám.

[appbox appstore id590455866 oldprice=“89Kč“]

iOS Apps 23

Dnes nejčtenější

.