Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Calc Smart
Nejste z jakéhokoliv důvodu spokojeni s nativní kalkulačkou ve vašem iOS zařízení? Vyzkoušejte aplikaci Calc Smart, chytrého pomocníka při vašich každodenních výpočtech. Aplikace je rychlá, spolehlivá, a její tvůrci ji pravidelně akutalizují.

[appbox appstore id576675190 oldprice=“29Kč“]

PhotoPuppet HD
Aplikace PhotoPuppet HD pro iOS v sobě kombinuje loutkovou animaci a animaci v rámečcích. Umožní vám nahrát a animovat prakticky cokoliv, na co si vzpomenete. Svá díla si v aplikaci můžete nejen přehrát, ale máte i možnost je exportovat do formátu MP4 nebo na YouTube.

[appbox appstore id421738553 oldprice=“89Kč“]

BlackCam
BlackCam vám pomůže vytvořit strhující černobílé fotografie, které zaujmou každého. Aplikace je velmi snadno použitelná, nabízí různé filtry, které se ukazují na obrazovce v momentě, kdy fotíte.

[appbox appstore id943901190 oldprice=“59Kč“]

FrameLapse
Díky aplikaci FrameLapse můžete každý moment ve svém životě proměnit v úžasný pohyblivý obraz. Obrázky můžete nejrůznějšími způsoby upravovat a přidávat filtry, text nebo samolepky.

[appbox appstore id1084397945 oldprice=“29Kč“]

WorkBreaker
WorkBreaker je jednoduchý a krásný pomodoro časovač, který vám napomůže být více produktivní. Za pomocí aplikace můžete snadno nastavit časovače pro pracovní činnost a přestávky. WorkBreaker nabízí notifikace, které se aktivují lokalitou. Dále také widget, který vám pomůže snadno získat přístup ke všem důležitým informacím. WorkBreaker je užitečnou aplikací pro každého, kdo potřebuje zvýšit svou produktivitu.

[appbox appstore id1037894156 oldprice=“29Kč“]

Merge
Jako asistent věhlasného profesora máte na starosti úklid veškerého nepořádku v jeho laboratoři. Hlídejte si zlomyslné chlapíky, kteří by rádi vypustili viry v laboratoři. Nezapomeňte být doopravdy rychlý, jelikož profesor vám určí limitovaný čas. Hra nabízí 72 levelů, 12 bonusových levelů a zábavnou hudbu a grafiku.

[appbox appstore id525960461 oldprice=“29Kč“]

Connect & Pop
Baví vás klasické piškvorky? Pak budete nadšeni z této strategické hry pro iOS a názvem Connect & Pop. Vaším úkolem bude vytvořit horizontální, vertikální nebo diagonální nepřerušenou linii čtyř koleček vaší barvy. Promyslete si svou strategii a vrhněte se na to.

[appbox appstore id581752682 oldprice=“29Kč“]

Eve of Impact
V zábavné a návykové hře Eve of Impact bude vaším úkolem ubránit se narůstajícím útokům asteroidů a ochránit planetu Zemi před zkázou. Poklepáváním na obrazovku budete bombardovat asteroidy střelami a kochat se explozemi, kterými jste přispěli k záchraně planety.

[appbox appstore id465159205 oldprice=“59Kč“]

iOS Apps 111

Dnes nejčtenější

.