Zavřít reklamu

Ačkoliv jsou prémiové iPhony X v prodeji již poměrně dlouho, sužují je další a další problémy. Poté, co musel Apple řešit problém s nereagujícím displejem v chladu a zelenými pruhy či bublinami na displeji totiž jej totiž nejspíš čeká vyšetřování chyby způsobující nemožnost přijmout na iPhonu X hovor.

Na zahraničních fórech se začaly objevovat stovky příspěvků nešťastných uživatelů iPhonů X, kteří upozorňují na to, že jim při příchozím hovoru telefon sice zvoní, jeho displej se však nerozsvítí či se rozsvítí až po nějaké době, kvůli čemuž mnohdy hovor zmeškají. Tento problém se podle nich začal objevovat až v posledních týdnech, takže je vcelku pravděpodobné, že se jedná o ryze softwarovou záležitost, kterou vyřeší aktualizace softwaru.

Řešení neexistuje

Poměrně nepříjemné na celém problému je hlavně to, že se podle všeho nedá žádným způsobem opravit. Ať už se totiž uživatelé dočkali výměny telefonu za zcela nový kus či jej celý obnovili, problém přetrvával nebo se po pár hodinách či dnech navrátil. Jedinou možností, jak se problému vyhnout, je tak s největší pravděpodobností telefon neaktualizovat.

Podle dostupných informací se již Apple celým problémem zabývá, bližší informace však jako již tradičně neposkytl. Dá se však očekávat, že se v brzké době dočkáme drobné opravné aktualizace, která tento problém vyřeší. Jelikož se totiž jedná o poměrně závažný problém, který se na používání telefonu podepisuje opravdu značně, Apple nejspíš s uvolněním opravy otálet nebude.

Snad se tedy již podobné chyby u iPhonu X neobjeví a Apple se jich vyvaruje i u produktů a systémů budoucích. Poslední měsíce byly totiž podobných chyb plné, za což si Apple od svých vysloužil fanoušků pořádnou dávku kritiky. Jen čas však ukáže, zda se z ní poučil.

Recenze iPhone X FB

Dnes nejčtenější

.