Zavřít reklamu

V minulých týdnech jste si mohli na našem webu několikrát počíst o vídeňském Apple Storu, který nyní jablečná společnost dokončuje a chystá na slavnostní otevření. Doposud jsme však nevěděli, kdy se této události, kterou jistě ocení i mnoho fanoušků Applu především z Moravy a Slovenska, dočkáme. Toto tajemství však Apple konečně prozradil.

Pokud se chcete slavnostního otevření Apple Storu na Kärntner Straße nedaleko náměstí Stephansplatz zúčastnit, zakroužkujte si ve vašich diářích sobotu 24. února v 9:30. Přesně v tuto dobu totiž brány nové jablečné svatyně konečně otevřou a první nadšené zákazníky pustí dovnitř. Co se týče samotného obchodu, Apple si pro svůj nový obchod vybral třípatrovou budovu v samém centru Vídně, která je obklopena další spoustou známých obchod typu Zara, H&M či Forever 21.

Takto to vypadalo ve Vídni ještě před pár týdny:

Zvěsti o tom, že se Apple chystá vystavět v rakouské metropoli svůj nový obchod, se začaly poprvé objevovat v létě roku 2016. Tamní deník derStandard totiž tehdy zjistil, že se Apple rozhodl přebrat budovu po módní značce Esprit. Minulý rok se pak začala tajemství okolo chystaného Apple Storu rozplývat čím dál více a těsně před jeho koncem už bylo víceméně jasno, že je otevření doslova na spadnutí.

applestorevienna-800x361

Pokud si tedy budete chtít udělat zhruba za tři týdny pěknou sobotu, určitě do Apple Storu ve Vídni vyrazte. Už podle fotografií je totiž jasné, že bude mít obchod své nezaměnitelné kouzlo, které se Applu daří do svých svatyní vždy dokonale vkládat. Vídeňský Apple Store je navíc s největší pravděpodobností na dlouhou dobu tím nejlépe dostupným jablečným obchodem pro Moravu, Slezsko a Slovensko. V Čechách se totiž nejspíš podobného projektu ještě nějaký ten pátek nedočkáme.

[Aktualizace]: Apple před malou chvílí sdílel i pár detailních fotografií na venek budovy. Prohlédnout si jej můžete v galerii pod tímto odstavcem.

Apple Store Viden leden 3

Dnes nejčtenější

.